April

30.apr 21:55Klare for semifinalen

Liverpool slo Arsenal 3-1 i kveldens kvartfinale i FA Youth Cup, og vil nå møte Ipswich Town på Portman Road i semifinalen.

Den andre semifinalen spilles mellom Aston Villa og West Bromwich.

30.apr 21:45Grujic i startoppstillingen

Liverpools utlånte midtbanespiller Marko Grujic starter for Porto i kveldens kamp mot FC Famalicao i den portugisiske ligaen.

30.apr 21:22Arsenal har redusert på straffespark

En litt klønete Billy Koumetio forærte Arsenal et straffespark, og Azeez reduserte Liverpools ledelse til 3-1 64 minutter ut i kveldens kvartfinale i FA Youth Cup.

30.apr 21:11Liverpools polske stjerneskudd gjorde kampens tredje

Liverpool kontret etter Arsenals beste periode i kampen, og Mateusz Musialowski satte inn 3-0 etter en flott soloprestasjon, men James Balagizis gode forarbeid må også nevnes. Scoringen kom etter 52 minutter, og dermed har Liverpool festet grepet om denne kvartfinalen i FA Youth Cup.

Skulle Liverpool vinne kampen, vil de møte Ipswich Town i semifinalen, etter at blåtrøyene slo Sheffield United 3-2 etter ekstraomganger i den andre kvartfinalen i kveld.

30.apr 20:50Leder 2-0 til pause

Liverpool leder 2-0 til pause i kvartfinalen i FA Youth Cup mot Arsenal. Scoringene kom ved Max Woltman og James Norris på straffespark.

I den andre kvartfinalen i kveld, mellom Ipswich Town og Sheffield United, spilles det nå ekstraomganger, etter at Ipswich utlignet til 2-2 ti minutter på overtid. Sheffield United har fått en spiller utvist mot slutten av første ekstraomgang.

Vinneren av kveldens kamp på Anfield møter vinneren av kampen i Ipswich i semifinalen.

30.apr 20:42Jaros holdt buret rent

Den utlånte Liverpool-keeperen Vitezslav Jaros holdt buret rent da ligaleder St Patrick's Athletic slo bunnlaget Longford Town 3-0 i den irske toppserien i kveld.

30.apr 20:39Doblet ledelsen på straffespark

James Norris doblet Liverpools ledelse til 2-0 på straffespark i juniorcup-kvartfinalen mot Arsenal, etter at Tyler Morton ble felt.

Jürgen Klopp er på plass på Anfield for følge kampen.

30.apr 20:31Minamino starter for Southampton

Takumi Minamino er tilbake i startoppstillingen til Southampton, som er vertskap for Leicester i Premier League i kveld. Avspark er klokken 21.00.

30.apr 20:24Liverpool opp i ledelsen midtveis i første omgang

Max Woltman har sendt Liverpool i ledelsen 22 minutter ut i kvartfinalen mot Arsenal i FA Youth Cup. Angriperen satte ballen i hjørnet fra 6-7 meters hold, etter at James Balagizi headet lærkula flott ned til ham inne i feltet.

30.apr 19:58Liverpool stiller med dette mannskapet i kvartfinalen

Liverpool spiller kvartfinale i den engelske juniorcupen mot Arsenal på Anfield, og stiller med dette laget:

Davies, Bradley, Norris, Quansah, Koumetio, Stephenson, Corness, Morton, Woltman, Balagizi, Musialowski

Reserver: Mrozek, Jonas, Wilson, Chambers, Frauendorf, Mabaya, Bajcetic.

Avspark klokken 20.00. Kampen ser du på V Sport 2.

30.apr 18:51Jaros i aksjon

Liverpools utlånte keeper Vitezslav Jaros vokter buret for serieleder St Patrick's Athletic i kveldens kamp mot svakt plasserte Longford Town i den irske toppserien.

30.apr 13:03Heller ikke ten Hag blir Spurs-manager

Etter at Julian Nagelsmann valgte Bayern München, har Tottenham sett mot Ajax og Erik ten Hag når managerjobben skal fylles etter José Mourinho.

Nå blir det heller ikke 51-åringen fra Ajax.

Han har signert en ny kontrakt med Amsterdam-klubben, frem til sommeren 2023.

Spurs sin managerjakt må dermed fortsette. Ryan Mason har fått jobben på midlertidig basis ut sesongen. Ralf Rangnick er et annet navn som stadig nevnes.

https://twitter.com/jonathandveal83/status/1388059505045430273?s=20
30.apr 10:21Scoringer fra Old Trafford vi aldri går lei av

Søndag er det storkamp mot Manchester United på Old Trafford. Her er noen scoringer fra kampene mot United vi gjerne ser igjen!

30.apr 08:15Pressekonferanse i ettermiddag før United-kampen

Søndag er det storkamp mot Manchester United på Old Trafford. I ettermiddag skal Jürgen Klopp holde sin pressekonferanse.

Den starter kl. 14.15 norsk tid, og vi kommer til å dekke den her på liverpool.no.

29.apr 22:57Avgjorte semifinalen, og trenger ikke ha returen i bakhodet i søndagens kamp mot Liverpool

På søndag skal Liverpool til Old Trafford for å møte Manchester United. Liverpool har ikke vært i aksjon siden den skuffende 1-1-kampen mot Newcastle forrige lørdag, mens United spilte semifinale i Europa League torsdag kveld.

Der fikk de det veldig enkelt. Etter å ha ligget under 1-2 til pause, snudde de kampen og scoret hele fem mål i andreomgangen. Med 6-2 er semifinalen allerede avgjort, og Ole Gunnar Solskjær slipper å tenke at han må spare spillere mot Liverpool før semifinalen på Stadio Olimpico i Roma neste torsdag.

United tok Marcus Rashford av banen etter 76 minutter, Fred etter 83 minutter og Bruno Fernandes etter 89.

Manchester United har ikke all verden å spille for utenom æren mot erkerivalen på søndag. Dersom Liverpool vinner kampen, er Manchester City ligamester. Det er ikke realistisk at United kan ta igjen City, og de vil heller ikke miste en topp fire-plassering.

I den andre semifinalen i Europa League torsdag kveld tapte Arsenal 2-1 borte mot Villarreal, og har et bra utgangspunkt før returen på Emirates Stadium.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

29.apr 22:47Elliott nådde ikke helt opp

Harvey Elliott var nominert til å bli årets unge spiller i Championship denne sesongen, men nådde ikke helt opp.

Det var Michael Olise fra Reading som vant. 20-åringen har seks mål og 10 målgivende denne sesongen.

29.apr 18:05Spurs ser mot Nederland

Tottenham sparket José Mourinho 19. april, etter kun 17 måneder i jobben. Tidspunktet for nyheten var timet godt, og druknet i alle sakene om The Super League.

Spurs har blitt linket til Julian Nagelsmann, men RB Leipzigs manager valgte Bayern München, som skal betale hele 25 millioner euro for å få ham fri. En rekordsum for en manager.

The Guardian rapporterer at Erik Ten Hag er nestemann på listen for Spurs. Ajax-manageren ser ut til å lede Ajax til et nytt ligagull, og trenger kun ett poeng fra hjemmekampen mot Emmen på lørdag for å sikre ligamesterskapet. 

51-åringen har vunnet det som er i Nederland siden han tok jobben i desember 2017, og har tatt Ajax langt i Europa. Han har kontrakt ut neste sesong, men kan være fristet til en ny utfordring.

Guardian skriver at Spurs vil snakke med Ten Hag så snart ligamesterskapet for Ajax er sikret. Ralf Rangnick skal være en annen kandidat. Brendan Rodgers har tidligere blitt nevnt, men har denne uken være ute og sagt at han stortrives i Leicester og ønsker å fortsette på King Power Stadium.

Ryan Mason er midlertidig manager for Tottenham ut sesongen.

29.apr 16:50Virgil ser bedre og bedre ut

Virgil van Dijk har lagt ut en ny video av seg selv, der han løper på AXA Training Centre i Kirkby.

Nederlenderen ser bedre og bedre ut...

29.apr 15:40UEFA stiller seg bak sosiale medier-boikott

UEFA stiller seg bak de engelske klubbenes sosiale medier-boikott i helgen, som et ledd i kampen mot all hetsen og diskrimineringen spillere, ledere og trenere blir utsatt for på sosiale medier. 

29.apr 08:52Savner klubben

Kontraktsløse Daniel Sturridge legger ikke skjul på at han savner Liverpool FC.

29.apr 08:15120 år siden Liverpool vant ligaen for første gang

Det er i dag 120 år siden Liverpool FC vant gamle 1.divisjon for første gang klubbens historie. De rødes første ligatittel kom etter at West Bromwich ble slått 1-0 i den siste kampen i 1900/01-sesongen, og dermed havnet to poeng foran Sunderland på tabelllen.

28.apr 23:13Fredagens kvartfinale skal spilles på Anfield. Se den på norsk TV

Liverpools unggutter har slått ut Sutton United, Manchester United og Leicester City av FA Youth Cup.

Marc Bridge-Wilkinson har et veldig spennende mannskap, som scorer enormt mange mål. Mateusz Musialowski er kanskje den største profilen.

Fredag kl. 20.00 er Arsenal motstander, og kampen skal spilles på Anfield! Vinneren av kvartfinalen skal møte vinneren av Ipswich Town og Sheffield United på bortebane i semifinalen.

På den andre siden av trekningen er semifinalen allerede klar, og den skal spilles mellom Aston Villa og West Bromwich, etter at de slo Newcastle og Everton i sine kvartfinaler.

Kvartfinalen mellom Liverpool og Arsenal sendes kun for de med bostedsadresse i Storbritannia på LFCTV, men heldigvis har V Sport 2 og Viaplay rettighetene i Norge og sender kampen.

28.apr 22:57City vant i Paris

Paris Saint-Germain og Manchester City hadde hver sin omgang på Parc de Princes i semifinalen onsdag kveld.

PSG tok ledelsen etter en heading av Marquinhos i førsteomgang, og burde ha ledet mer før pause. Etter hvilen var City mer med, og tok over. Kevin de Bruyne skrudde et innlegg gjennom feltet og i mål, før Riyad Mahrez satte et frispark gjennom muren og bak Keylor Navas i PSG-målet.

Med 2-1-ledelse og to bortemål har City et utmerket utgangspunkt før returoppgjøret på Etihad Stadium på tirsdag.

28.apr 15:08Leicester-angriper mister resten av sesongen og EM

Brendan Rodgers bekreftet på onsdagens pressekonferanse at Harvey Barnes er ute for sesongen, og trenger en kneoperasjon.

Dersom Liverpool skal ta igjen Leicester, må de røde ta igjen åtte poeng med fem kamper igjen å spille. Det skal en del til.

28.apr 14:55West Ham kan få nøkkelspillere tilbake langt tidligere enn først antatt

Dersom Liverpool skal klare topp fire-plassering denne sesongen må de hente inn Chelseas ledelse på fire poeng, og West Ham som ligger ett poeng foran.

De røde har fem kamper på seg, og spesielt Chelseas kampprogram med både Champions League og FA-cup i tillegg gir grunn til en liten optimisme. West Hams program ser langt mer overkommelig ut, og på de fem siste kampene skal de møte Burnley (B), Everton (H), Brighton (B), West Brom (B) og Southampton (H).

Nå har også David Moyes fått meget godt nytt. Den anonyme tidligere klubbansatte hos «the Hammers» som kaller seg «ExWHUemployee», gjør det stort på sosiale media og på sin egen podcast. Han har vist seg å være en god kilde til informasjon om London-klubben.

Han melder at både Declan Rice og Michail Antonio er langt foran skjema, og at de to nøkkelspillerne kan være tilbake lenge før først antatt. Tidligere har det blitt meldt at Antonio kan være ferdig for sesongen, men det stemmer da ikke.

28.apr 14:41På denne dag i 1980

Ian Rush ble Liverpool-spiller på denne dag i 1980.

For en signering det var...

27.apr 22:53Chelsea fikk med seg 1-1 fra Madrid

Det endte 1-1 mellom Real Madrid og Chelsea i den første semifinalen i Champions League på Estadio Alfredo di Stefano.

Chelsea var det førende laget, og fikk med seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret neste onsdag.

De røde kjemper med nettopp Chelsea om en topp fire-plassering. Forhåpentligvis vil Thomas Tuchel spare mange spillere mot Fulham i helgen og gå på en smell slik at det fortsatt er håp om at Liverpool kan ta igjen de fire poengene.

27.apr 22:23Se Salahs 20 Premier League-scoringer denne sesongen

Liverpool har en elendig sesong, men individuelt har Mohamed Salah levert varene. Kun Harry Kane (21) har scoret flere enn Salahs 20 ligamål denne sesongen.

Se alle scoringene på 60 sekunder her.

27.apr 19:43West Hams røde kort ble trukket tilbake

Da West Ham tapte 1-0 mot Chelsea i nøkkelkampen om topp fire lørdag kveld, ble Fabián Balbuena utvist etter en klarering der han også traff Ben Chilwell i låret.

Han fikk det røde kortet etter en VAR-sjekk av Chris Kavanagh, og David Moyes sitt lag måtte spille de siste ni minutene med 10 mann. 

Nå er det røde kortet trukket tilbake...

27.apr 18:00En podcast å glede seg til denne uken

På torsdag slipper Jamie Carragher en ny episode av podcasten sin The Greatest Game. Der har han besøk av Xabi Alonso.

Det bør bli en god episode!