Trolig lag mot Bournemouth

Skadesituasjonen er ikke helt avklart, men ventelig kan Jürgen Klopp stille med et nær toppet lag til søndagens kamp.

2. des 2016 kl 12.23 Torbjørn Flatin

Daniel Sturridge er ute, det ble klart etter pressekonferansen med Jürgen Klopp på Melwood i dag.

Adam Lallana og Roberto Firmino er tilbake i trening, det ble også gjort klart, selv om manageren ikke bekreftet at de er klare til søndagens møte i Bournemouth. Lallana har vært ute i over to uker etter å ha strukket lysken under spill for England, og en må vente og se hvordan han reagerer på øktene foretatt før helgens kamp. Firmino skal fortsatt kjenne smerter etter et spark bak på leggen mot Sunderland.

Joel Matip, Divock Origi og Sadio Mané var heller ikke med på trening tidligere i uka, men ble aldri kommentert under pressekonferansen. Det tyder på at de vil være med i troppen mot Bournemouth, trolig bekreftet når vi får ventede bilder fra dagens trening senere.

I så fall kan det være «bare» Daniel Sturridge og Philippe Coutinho som er ute av de som var forventet å være aktuelle for en startoppstilling i Premier League.

Det går da mot en vant «sekser» bakerst med Karius, Clyne, Matip, Lovren, Milner og med kaptein Jordan Henderson som anker på midtbanen.

Hvis Lallana blir tilgjengelig kan det stå mellom han eller enten Can eller Wijnaldum foran Henderson, men Klopp kan også flytte Adam opp sammen med Roberto Firmino og Sadio Mané i den fremre treeren. En angrepsrekke hvor også Divock Origi er høyaktuell etter å ha scoret i de to seneste kampene.

Med alle usikre tilgjengelig ville vi gått for denne oppstillingen:

Karius, Clyne, Matip, Lovren, Milner; Henderson, Wijnaldum, Lallana; Mané, Origi, Firmino

Har du innspill til journalisten?
[email protected]