Ankelskade for Matip

Stopperkrisen ble ytterligere forverret for Liverpool i kveld, da Joel Matip måtte kaste inn håndkledet før kampen var slutt i Wigan.

17. jul 2016 kl 20.14 Einar Kvande

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo fikk Matip en smell i ankelen, og hadde en lang samtale med den medisinske staben før han tuslet inn i garderoben på DW Stadium.

Matip gikk av banen et par minutter før dommeren blåste av kampen, og Liverpool avsluttet matchen mot Wigan med ti mann på banen.

Lucas Leiva ble trukket ned i midtforsvaret da Matip gikk ut, og avsluttet kampen som Tiago Iloris stopperpartner.

Klopp bekreftet skaden

Manager Jürgen Klopp bekreftet etterpå at Matip har «et lite problem med ankelen».

– Jeg håper det bare er et lite problem. Han har sagt at han har hatt det et par ganger tidligere.

– Spillemessig blir Joel bedre og bedre. Det kan dere se. Jeg håper skaden ikke er spesielt alvorlig.

– Det er samme foten som han har hatt problemer med tidligere. Han kjente litt smerter i den da preseason startet, på grunn av intensiteten. Men han er vant til det.

– Forhåpentligvis blir det ikke verre, for alle kan se at han er i god form. Jeg tror han trenger hvile i morgen, og så håper jeg han er klar igjen.

– Vi måtte ta en avgjørelse om Joel eller Dejan skulle spille hele kampen. Vi bestemte oss for Joel, men det ble litt for mye for ham i dag.

Skaden på Matip kan bety at Liverpool kun har tre skadefrie midtstoppere når de møter Huddersfield på onsdag, i Dejan Lovren, Tiago Ilori og Andre Wisdom.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]