– Jeg skulle gjerne ha spilt denne kampen

Jordan Henderson avviser alle beskyldninger om at han fikk gult kort med vilje mot West Bromwich.

25. okt 2016 kl 11.04 Einar Kvande

Henderson fikk gult kort for kjeftbruk i sluttminuttene av kampen mot West Bromwich. Hans femte gule kort for sesongen, og dermed må han stå over kveldens ligacupkamp mot Tottenham. Dette fikk flere medier til å spekulere i at Liverpool-kapteinen kjeftet på seg det gule kortet med vilje, slik at han slapp å stå over en kamp i Premier League.

– Jeg vet det av og til diskuteres hvordan klubber skal prioritere de ulike turneringene, og hvilken turnering de skal ta mest alvorlig. Selv har jeg aldri tenkt på den måten. Vi prioriterer alle turneringer, og hver eneste kamp er viktig, skriver Henderson i sin spalte i «This is Anfield».

– Ligacupen er en flott turnering, hvor vi nådde finalen forrige sesong. Målet vårt er å nå en ny finale denne sesongen, og forhåpentligvis vinne den. Det samme målet har nok Spurs. De har gjort det bra i denne turneringen de seneste sesongene. Både Liverpool og Tottenham har den samme holdningen til turneringen, nemlig at dette er en turnering man ønsker å vinne.

Forberedt på 120 minutter og straffespark

– Jeg tror det blir en strålende kamp i kveld. Begge lag vil gå til kampen med den samme tilnærmingen. Begge lag er positive, ønsker å angripe og spiller med et høyt tempo.

– Kampen på White Hart Lane tidligere denne sesongen var utrolig å spille i. Tempoet i kampen var utrolig høyt. Jeg forventer helt klart at det blir likedan i kveld. Lagene må også være forberedt på å spille i 120 minutter, og kanskje må de også ut i straffespark-konkurranse om nødvendig.

– Dessverre vil jeg se kampen fra tribunen. Jeg kan ikke bidra på grunn av suspensjonen min. Jeg skal ikke dvele mer ved det, enn å si at jeg er skuffet over at jeg har klart å pådra meg fem gule kort så tidlig i sesongen. Det er noe jeg skal lære av.

– Jeg vet hvor sterk tropp vi har, og at laget vårt vil være godt, uansett hvilke elleve manageren stiller med fra start. Men jeg er knust over at jeg ikke er aktuell for denne kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]