«Arven etter Klopp»: En Football Manager-serieBli med på å bestemme hvordan livet etter Klopp skal se ut for Liverpool

Skrekkscenariet er et faktum, og Jürgen Klopps urutinerte arvtaker trenger din hjelp for å bringe arven videre.

Som en forsinket Halloween-markering kommer vi med det mest skremmende en Liverpool-supporter kan se for seg: et liv uten Jürgen Klopp som manager.

I en alternativ virkelighet fant nemlig Klopp ut at det å føre Liverpool til en tredjeplass i Premier League med Rhys Williams og Nat Phillips som stopperpar var bragd nok til å takke for seg i klubben.

Erstatteren er klar, og media er forbauset over det dristige managervalget til Tom Werner og co i Fenway Sports Group. De har riktignok gått for en tidligere internasjonal toppspiller, men i en alder av nærmere 50 år har han aldri vært manager for et eneste lag.

Dessuten er han nordmann, og vi vet jo hvordan det går med de norske managerne i Premier League for tiden...

Men det er altså bestemt hvem som skal ta opp arven etter Klopp. Det er ingen ringere enn Arve Kloppen!

NY MANAGER: Det er offisielt: Arve Kloppen har tatt over Liverpool! Brillene er nok det nærmeste han kommer sin forgjenger.

NY MANAGER: Det er offisielt: Arve Kloppen har tatt over Liverpool! Brillene er nok det nærmeste han kommer sin forgjenger.

Trenger din hjelp

Siden Kloppen har minimalt med managererfaring (bortsett fra foran skjermen i eget hjem), kan han trenge litt hjelp fra de mange tusen norske sofamanagerne som alle har hver sin mening om hvordan Liverpool skal erobre verden igjen.

Så det er her du kommer inn i bildet.

Hvem skal Liverpool kjøpe og selge? Hvem skal få nye kontrakter, og hvilke turneringer skal prioriteres?

I denne Football Manager 2022-artikkelserien ber vi deg som leser bli med på å ta avgjørelsene, slik at vi på best mulig vis kan bringe arven etter Klopp videre.

OVERGANGSBUDSJETT: Vi har fått 20 millioner pund å leke med i sommer.

OVERGANGSBUDSJETT: Vi har fått 20 millioner pund å leke med i sommer.

Men bare husk at det er artikkelforfatters alter ego Arve Kloppen som har siste ord, og vil sole seg i glansen når trofeene begynner å renne inn.

What to do?

I første utgave av den nye artikkelserien har vi akkurat tatt fatt på jobben. Vi har ikke en gang hatt tid til å møte pressen. Eller, rettere sagt, vi har ikke mannet oss opp til å svare på kritiske spørsmål om hva i alle dager vi gjør på treningssenteret i Kirkby.

I stedet begynner vi å se mot et overgangsmarked der vi har fått 20 millioner pund å jobbe med. I tillegg har vi 100.000 pund til overs i lønnsbudsjettet, men noe sier meg at en viss egypter har lyst på flesteparten av de pundene.

Uansett tenker vi at dette er nok til å kjøpe én spiller i det første overgangsvinduet, og Kloppen overlater til sine trofaste assistentmanager å bestemme hvilken posisjon vi skal sikte oss inn på. Så her kan du avgi din stemme:

Det er også duket for salg av noen spillere. Loris Karius er en av de som henger i en tynn tråd, men flere kan være på vei ut. Her er noen av spillerne som kan være aktuelle for salg. Du kan stemme over hvem vi bør ta sikte på å «bli kvitt», eventuelt si at vi ikke skal selge noen av dem.

Det var alt vi hadde i første utgave av artikkelserien. Følg med videre når vi går inn i overgangsmarkedet og sesongoppkjøringen!

TØFFE KRAV: Styret ønsker semifinale i Champions League i tillegg til FA-cupfinale og topp fire i den første sesongen.

TØFFE KRAV: Styret ønsker semifinale i Champions League i tillegg til FA-cupfinale og topp fire i den første sesongen.