Arsenal v Liverpool spilles 22.desember?

17. okt 2017 kl 20.20 Torbjørn Flatin

Etter mye oppstyr som følge av at det ble lekket ut at Sky planla å sende Arsenal v Liverpool 24.desember kl 16.00 (lokal tid), som vil være lille julaften for en engelskmann og ville medført store vanskeligheter for fans å komme hjem fra London den samme kvelden, skal det nå være aktuelt å spille kampen fredag kveld 22.desember.

Fortsatt vil det være vanskelig for en del fans å komme tilbake til Merseyside, men det vil trolig bli tatt vel i mot av klubbene som vil få lengre hvile til neste kamp.

Richard Schudamore har sagt at det kan bli kamp på julaften, men ikke så sent som kl 17.00 norsk tid.

Sky skal være fullt ut oppsatt på å utnytte sine rettigheter best mulig under det populære juleprogrammet og andre kamper som nå skal vurderes for sending 24.desember er Leicester v Manchester United og Everton v Chelsea.

Siste ord er nok ikke sagt i denne saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]