Ble sendt på sykehus like etter sparkingen

Brendan Rodgers avslører en skremmende hendelse etter at han måtte slutte i Liverpool.

28. okt 2017 kl 13.45 Arve Vassbotten

Det kom overraskende på mange da Brendan Rodgers uventet fikk sparken i Liverpool etter 1-1 mot Everton i oktober 2015.

I boka «Brendan Rodgers: The Road to Paradise» blir det kjent at Rodgers trengte en fysisk og mental pause etter at han fikk sparken etter fire sesonger. Det var spesielt en hendelse som var skremmende for den tidligere manageren.

Måtte regulere presset

– Jeg hadde en episode etter at jeg forlot Liverpool. Jeg dro til Dubai og jeg lå våken en natt og trodde at jeg fikk hjerteinfarkt. Jeg tror kanskje jeg tenkte på min mor som plutselig døde av hjerteinfarkt. Jeg ble sendt på sykehus i Dubai.

– Det viste seg å være en reaksjon i kroppen, der alt føltes som det presset rundt og i brystet, sier Rodgers til BBC.

– Hvordan man skal takle press og regulere det, ble noe som ble viktig for meg å adressere etter det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]