– Bryr meg ikke om hvem som er Englands kaptein

Jürgen Klopp er ikke interessert i å kaste seg inn i debatten om hvem som bør være engelsk landslagskaptein.

22. okt 2017 kl 00.12 Arild Skjæveland

Gareth Southgate startet sin managerkarriere med å gjøre et poeng av at jobben som landslagskaptein ikke skulle bety all verden. Vinglingen mellom hvem som skulle få bindet etterpå gjorde at det likevel ble en sak som blir skrevet mye om i pressen.

Jordan Henderson hadde bindet i de første kampene under den nye landslagssjefen, mens Harry Kane har båret bindet i de siste.

– Uinteressant

Det er en diskusjon Jürgen Klopp bryr seg lite om.

– Jeg er ikke her for å reklamere for Jordan Henderson. Han er kapteinen vår her, så det sier alt om hva jeg tenker om han. Gareth Southgate trenger ikke min hjelp. Jeg tror ikke han ønsker min hjelp, og jeg får ingen hjelp fra ham, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

– Det er slik det er, og jeg er ikke interessert i Englands kaptein.

– Han har mange kvaliteter, og å være kaptein etter Steven Gerrard er ingen enkel jobb. Han håndterer det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]