– Det er en stor lettelse

Jürgen Klopp var godt fornøyd med hvordan Liverpool klarte å komme tilbake etter Spurs-fadesen.

28. okt 2017 kl 18.51 Arve Vassbotten

– Spurs-kampen var den verste kampen vi har spilt så langt denne sesongen. Vi kunne ikke ignorere det, men måtte jobbe med det som utgangspunkt. Vi var litt stive i dag, og de hadde mange spillere bak ballen, men det var ikke så vanskelig å fikse det i pausen, sa Jürgen Klopp etter 3-0-seieren mot Huddersfield.

– På det første målet presset vi fram situasjonen mellom Firmino og Daniel, det andre målet føltes som julaften, og vi hadde flere sjanser, sa Klopp etter kampen, selv om de fleste vel mener det første målet var den virkelige gavepakken lørdag, med klareringen fra Tommy Smith til Sturridge.

– Det er en stor lettelse, man merket presset - det er ikke noe tvil om det, og folk likte ikke førsteomgangen så godt. Men det ble 3 mål, 3 poeng og ingen baklengs. Det var veldig, veldig, viktig.

Lyskeskade på Lovren

Klopp hadde egentlig bestemt seg for å starte kampen med Dejan Lovren, som har vært under kraftig kritikk etter at han forlot banen etter 31 minutter mot Spurs. Men en skade gjorde at Klavan kom inn i siste liten.

– Jeg syntes oppsettet av forsvaret ga mening, og det var grunnen. Jeg vil ikke forandre ting etter en dårlig kamp, jeg er ikke så forvirret, sa Klopp.

– Dejan følte noe under oppvarmingen, i lysken tror jeg.

Også etter kampen fikk Klopp spørsmål om forholdet til motstandernes manager David Wagner.

– Jeg skal møte han etter kampen, og vi skal nok sannsynligvis ta en liten drink.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]