England dropper Lallana i november

Tar ikke ut Liverpool-spilleren til kampene mot Brasil og Tyskland selv om han skulle bli friskmeldt innen den tid.

15. okt 2017 kl 22.02 Einar Kvande

Midtbanespiller Adam Lallana har vært ute hele sesongen på grunn av en lårskade han fikk i begynnelsen av august. Akkurat nå befinner den tidligere Southampton-kapteinen sin i Qatar, der han driver opptrening ved en spesialklinikk.

Målet til Lallana synes å være et førstelagscomeback i midten av november. Det vil si like etter neste landskampavbrekk. Comebacket kan faktisk komme mot hans gamle klubb, Southampton, lørdag 18. november.

England har to privatlandskamper på Wembley i første del av november. Prestisjefulle kamper mot Tyskland og Brasil. Lallana kommer imidlertid ikke til å bli tatt ut til disse to kampene, selv om han skulle bli friskmeldt før den tid.

Engelsk tabloidpresse melder at landslagssjef Gareth Southgate mener at Lallana uansett har best av å fortsette opptreningen hjemme i Liverpool i denne perioden.

🥅⚽️☀️

Et innlegg delt av Adam Lallana (@officiallallana)

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info