Grujic skal finne formen med U23-spill

Ifølge Jürgen Klopp gjør Marko Grüjic store fremskritt på treningsfeltet, og manageren vil at 21-åringen skal finne kampformen gjennom spill for reservene.

7. okt 2017 kl 14.48 Torbjørn Flatin

Marko Gjüjic ble handlet inn for £5.1M fra røde stjerne, og etter å ha blitt serbisk ligamester på utlån hadde han i fjor en skadepreget første sesong på Anfield.

Ifølge Neil Critchley, trener for Liverpool U23, har Jürgen Klopp nå forklart ham at Grüjic den nærmeste tiden vil bli gjort tilgjengelig for det som i realiteten er klubbens reservelag når det passer seg slik. Grüjic har denne sesongen foreløpig ikke startet en eneste kamp i Premier League.

- For et par uker siden hadde vi en intern kamp på Melwood og manageren nevnte for meg at Marko hadde gjort store fremskritt, men det hadde ikke vært synlig for andre og han ønsket at han skulle spille på U23 framover hver gang det var en åpning for det, forklarer Critchley til Liverpool Echo.

- Klopp mente det ville være viktig for hans utvikling.

- Du kan se i de kampene som Marko har spilt for oss at han er en førsteklasses spiller, og jeg liker også hans ydmyke væremåte.

- Han er høyreist, kraftig, en mann, men du må ikke glemme at han fortsatt er ung. Han behøver fortsatt støtte og veiledning, og hvis vi kan bidra med det er det flott.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]