Håper på ketchupeffekt

Mohamed Salah håper at lykken nå har snudd foran mål for Liverpools spillere, etter 7-0 over Maribor.

18. okt 2017 kl 09.38 Einar Kvande

– Jeg syntes det var en god kamp, og vi presterte bra. Dette var et viktig resultat for oss. Nå må vi se fremover og vinne de neste kampene også, sa Salah til BT Sport etter brakseieren i Slovenia.

– Vi har hatt uflaks de siste kampene. I de siste tre eller fire kampene har vi misbrukt en rekke sjanser. De som så kampene vet at vi skapte mange sjanser, og hadde uflaks.

– Nå som alle har fått en god porsjon ekstra selvtillit tror jeg resultatene vil komme. Derfor mener jeg vi er i en god posisjon nå, og jeg tror vi kan gjøre det samme i de kommende kampene.

Hvem scoret?

Det var litt dissens om hvem som gjorde Liverpools fjerde mål i kampen av Roberto Firmino og Salah, men scoringen ble kreditert Salah, slik at begge spillerne ble stående som tomålsscorere i kampen.

– Jeg vet ærlig talt ikke hvem som var sist på den. Vi får finstudere det. Men jeg feiret scoringen som den var min, og de ga den til meg. Det betyr ikke så mye. Laget presterte bra, og vi fikk et godt resultat. Det er det viktigste.

– Jeg er veldig glad for alle målene jeg har scoret for Liverpool. Det er vel sju eller åtte nå. Men det viktigste er at vi konsentrerer oss om å forbedre resultatene i Premier League. Vi har ikke vunnet der på 2-3 kamper, så vi må se fremover og vinne de kommende kampene.

I NETTET
I NETTET  Roberto Firmino sendte Mohamed Salah inn i nettmaskene etter at egypteren hadde satt ballen i mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]