To tøffe år for Danny Ings:Har fortsatt troen på en fremtid hos Liverpool

Det er om lag to år siden Danny Ings i løpet av ei drøy uke scoret mot Everton i et Merseyside derby, debuterte for England, og røk korsbåndet.

7. okt 2017 kl 12.29 Torbjørn Flatin

- Jeg har fått sulten tilbake, sier Danny Ings i et intervju med The Times.

I første rekke med tanke på at England i morgen spiller borte mot Litauen, som var tilsvarende kamp som Ings ikke bare debuterte i 13.oktober 2015, men som er hans eneste landskamp. Han var i storform, hadde nettopp scoret på Goodison Park i en 1-1 kamp, og var full av optimisme da han reiste hjem for å treffe den nye manageren Jürgen Klopp.

I den første treningsøkten under Klopp røk korsbåndet, som i praksis var starten på et toårig skadehelvete for den energiske spissen.

- Jeg ga meg selv aldri tid til å begynne å synes synd på meg selv, da vil du aldri komme tilbake til hvor du var, forklarer Danny.

Mange og lange treningsøkter inkluderte et mål om å svømme en distanse tilsvarende lengden på den engelske kanal, eller om lag 34 kilometer.

Denne sesongen har Ings vært på banen i vel 20 minutter, som innbytter mot Leicester i Carabao Cup (ligacupen). Et tap der svekker hans sjanser til mer spilletid på førstelaget med det første.

- Det at vi er utslått av den cupen er ikke avgjørende for min karriere her, understreker Ingsy. – Ja, det ville vært fint å ha muligheter i slike cupkamper, men hvis det er bare det jeg sikter mot da gjør jeg noe galt. Mitt mål må være å komme tilbake på førstelaget og spille i Champions League og Premier League. Hvor jeg er nå er imidlertid alle kamper viktige for meg, uansett om det er førstelaget eller U23.

- Liverpool er ikke en klubb du har lyst til å gå vekk fra, svarer Danny Ings på spørsmålet om han har vurdert sin fremtid og kan tenke seg enten å gå på utlån eller starte på nytt i en annen klubb.

- Hvis jeg ikke hadde gitt alt for å lykkes her er det noe som ville preget meg under resten av karrieren. Jeg føler jeg fortsatt har en stor rolle å spille for Liverpool FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]