– Jeg måtte skjerpe meg

Alberto Moreno tok tak etter fjorårets sesong der han knapt fikk spilletid.

21. okt 2017 kl 12.57 Arild Skjæveland

Forrige sesong startet Alberto Moreno i kun to ligakamper for Jürgen Klopps lag. Denne sesongen har han tatt tilbake venstrebacken fra James Milner, holdt Andy Robertson ute av laget, og spilt 11 av klubbens 14 kamper så langt i alle turneringer.

– Jeg tenker alltid at du bør se tilbake på forrige sesong før den neste starter, og tenke «hvor kan jeg forbedre meg? Hvordan kan jeg forbedre meg?», sier Moreno i et eksklusivt intervju med Liverpoolfc.com.

Tilbake på laget

Moreno kunne fort ha spilt i Serie A denne sesongen. Napoli la inn et bud på 11 millioner pund, men fikk det avslått - Liverpool ville ha 15 millioner.

– Et godt eksempel er å se på denne sesongen i forhold til den forrige, hvor jeg knapt nok spilte. Jeg spurte meg selv i sesongoppkjøringen: «hvordan kan jeg snu dette, og hva kan jeg gjøre annerledes for å få spille mer?»

– Først og fremst jobbe veldig hardt, og deretter jobbe enda hardere i sesongoppkjøringen. Jeg spilte et par gode kamper i pre-season, så det er bra i forhold til hvordan jeg slet forrige sesong da jeg var ute av laget og ting var tøft.

Han er glad for å være inne igjen i varmen.

– Det er et godt eksempel på hvordan du kan snu på situasjonen. Jeg er tilbake på laget, og trives med det jeg gjør denne sesongen.

– Jeg gjør det jeg alltid har ønsket - å spille fast for Liverpool. For øyeblikket er jeg på laget og i lagoppstillingen hver uke.

I det eksklusive intervjuet du kan lese her, forteller han om barndommen, karrieren før han kom til Liverpool, og om familien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]