Kan ha bortimot skadefri tropp etter landslagspausen

Usikkert om duo rekker Maribor-kampen, men etter landslagspausen ser det lyst ut.

31. okt 2017 kl 15.52 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp hadde i dag sin pressekonferanse før kampen mot Maribor. Der fikk han spørsmål om skadesituasjonen, og sa at han håpte at både Philippe Coutinho kunne trene tirsdag kveld.

I et intervju med Liverpoolfc.com er han litt mindre optimistisk på brasilianerens vegne inn mot denne kampen.

– For å være ærlig, så ser det ikke slik ut, men i går var han på banen igjen og løp. Alt ser bra ut, men vi er ikke sikre og må se det an. Vi har ikke snakket med han ennå. Det er fortsatt tidlig og noen timer til vi skal trene, og så noen timer igjen til kampen. Er han klar, så spiller han. Er han ikke klar så spiller han ikke.

Lovren virker mer sannsynlig

Dejan Lovren skulle egentlig starte mot Huddersfield i helgen, men skadet seg i oppvarmingen og måtte stå over. På pressekonferanse i dag virket det ikke som at det var noe alvorlig med kroaten, og Klopp håpte at han kunne trene i kveld.

Dersom han ikke kunne trene, så betydde ikke det nødvendigvis at han var ute likevel. En kan da anta at han helt sikkert vil være aktuell mot West Ham.

Duo på vei tilbake

Klopp hadde to positive nyheter på pressekonferansen. Sadio Mané og Adam Lallana kan begge være tilbake og tilgjengelig etter landslagspausen.

Adam Lallana har ikke spilt denne sesongen, men skal være tilbake i full trening med resten av laget i løpet av den kommende landslagspausen neste uke.

Sadio Mané vil være tilbake i trening på torsdag. Ingen av de vil bli vurdert til kampene denne uka. Dermed vil manageren ha alle sine offensive spillere tilgjengelig igjen når vi går inn i vinterprogrammet.

Det er fortsatt uvisst hvordan det står til med ryggskadde Nathaniel Clyne og Danny Ward.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]