– Klopp ba oss om å løpe mer i bakrom

Gini Wijnaldum forteller om Jürgen Klopps pauseprat på 0-0 mot Huddersfield.

30. okt 2017 kl 09.00 Arild Skjæveland

Etter en frustrerende førsteomgang der stillingen var 0-0 og det nærmeste en hadde vært var straffemissen til Mohamed Salah, leverte Liverpool en langt bedre andreomgang. Gini Wijnaldum forteller hva manageren sa i pausen.

– I pausen ba manageren oss om å bare fortsette, og ta flere løp i bakrom. Men det viktigste var å beholde roen og ikke la seg frustrere av at de ga oss så lite rom. Det var det vi gjorde, og vi holdt konsentrasjonen da vi fikk muligheter, sier nederlenderen til Liverpoolfc.com.

Første for sesongen

Wijnaldum scoret Liverpools tredje mål foran The Kop. Det var hans første for sesongen.

– I den andre omgangen gjorde vi det vi måtte gjøre. Vi skapte mer, utspilte dem og scoret tre mål. Det er alltid en god følelse å score. Spesielt når det er et fint mål foran The Kop. Dette var også mitt første for sesongen, så jeg håper at det kommer flere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]