Klopp: - Vi er ikke langt unna Manchester City

Jürgen Klopp mener han har en tropp som kan ta nye steg denne sesongen, og hvor det ikke allerede er en situasjon om å komme blant topp fire.

21. okt 2017 kl 00.33 Torbjørn Flatin

Liverpools manager tror fortsatt det kan være mulighet for at hans lag kan være med å kjempe helt i toppen av Premier League.

- Jeg sier ikke allerede at vi kun kjemper om å bli topp fire, sier Jürgen til engelske journalister.

- Ut fra spillet skulle vi ha vært helt der oppe, men nå må vi sørge for å få resultatene.

- Vi kan ta nye steg, fra hva som var en veldig god sesong i fjor. Plasseringsmessig er det mulig, selv om det blir vanskelig med de poengene vi allerede har gitt bort.

- Sesongen er lang, hvis vi kan finne mer stabilitet, bli mer kliniske som følge av selvtillit, da er vi i stand til å vinne mange kamper.

- Jeg ønsker ikke å sammenligne City med oss, men jeg tror alle kan se at vi er ikke 500 mil unna.

- City var gode på transfermarkedet, de fikk trolig nøyaktig hva de behøvde. Den måten de spiller fotball på er noe vi ikke er langt unna, men hvordan skal vi bli like effektive som de har vært så langt?

Spillere i bakhånd

- Vi har spilt uten Lallana, Mané og Clyne, tre spiller du ville ha sagt var på laget da sesongen startet.

- Clyne ville ikke ha scoret mye for oss så han ville kanskje ikke ha vært noen løsning for våre offensive problemer, men Adam er gjenvinningspresseren i denne troppen. Det er han som kommer fra ingen ting og starter pressingen. Sadio behøver jeg ikke si hva kan gjøre.

Vi har også andre spillere, Andy Robertson har ikke gitt meg noen grunner til å utelate ham fra troppen. Marko Grüjic har tatt noen utrolige steg og er likevel sjelden involvert. Etter det året Ben Woodburn har hatt kan en takke Gud for at han er rolig nok til fortsatt å ta en kamp av gangen. Det er slike spillere vi behøver å ha i bakhånd.

- Det er bare oktober, november er forestående og det samme med desember, som i tillegg til januar er virkelig hektisk. Vi behøver alle de spillerne vi har.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]