Krysser fingrene for at Salah holder seg skadefri

Jürgen Klopp innrømmer at han alltid er litt redd for at Mohamed Salah skal bli skadet under spill for Egypt.

20. okt 2017 kl 15.44 Einar Kvande

– Speideravdelingen gjorde en fantastisk jobb med Mohamed Salah. Jeg kjente selvsagt til ham selv også. Alle har visst om ham siden tiden i Basel. Men vi så ulike ting i utviklingen hans, samtidig som vi sammenlignet den italienske ligaen med Premier League, fortalte Klopp om da Salah ble hentet fra Roma i sommer.

– Mo er en fantastisk gutt. Det er til hjelp for deg som spiller at du finner deg raskt til rette som person. Mo trengte omtrent en halvtime mot Watford, og han var husvarm. I de første taklingene så det kanskje ikke ut som han var sterk nok eller tung nok. Men deretter tok han nivået i denne ligaen.

– Forhåpentligvis kan han holde seg skadefri. Han er veldig viktig for oss. Han får ikke mye hvile. Han er Egypts beste spiller, akkurat som Sadio Mané er Senegals beste spiller. Jeg er alltid litt redd når de er borte på sine lange turer med landslaget, men så langt har det gått bra for Mo, og forhåpentligvis fortsetter det på den måten, sa Klopp under sin pressekonferanse i dag.

Flere småskader

Klopp kunne opplyse at flere spillere sliter med småproblemer foran søndagens kamp mot Tottenham.

– Vi har bare hatt en treningsøkt etter Maribor-kampen. Jeg ga guttene fri på torsdag. Det virket fornuftig. Landslagsspillerne har ikke hatt mange dager fri. Vi begynner igjen i dag. Vi hadde noen små problemer etter kampen, så noen av spillerne var uansett ikke i stand til å trene i går.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]