Liverpool vil avvise beilere for Milner i januar

Om noen skulle prøve å sikre seg James Milner i det neste transfervinduet vil tilnærmelsene bli avslått fra Anfield.

20. okt 2017 kl 00.13 Torbjørn Flatin

Lite spilletid, stor rutine, og det vil være sannsynlig at det vil være klubber som ser på James Milner som en mulig spiller å sikre seg fra en benktilværelse hos Liverpool. Ifølge Telegraph var Leicester først i køen av flere klubber som undersøkte situasjonen til 31-åringen i sommer.

Med Alberto Moreno i god form i sitt «comeback» på venstrebacken, og også Andy Robertson kjøpt, vil dette ventelig bli en sesong hvor Milner vil kjempe om spilletid på midtbanen. Hvor konkurransen innbefatter Jordan Henderson, Emre Can, Gini Wijnaldum, Adam Lallana og hvor også Philippe Coutinho blir benyttet i en offensiv rolle dersom trioen Mané, Firmino og Salah alle er tilgjengelig i fremste rekke.

Det kan inngi frustrasjon for bereiste James Milner, som imidlertid tok godt vare på sjansen han fikk mot Maribor denne uka.

Ifølge Telegraph vil det uansett være uaktuelt å la den allsidige spilleren gå midt i sesongen, da Jürgen Klopp tidligere har gjort det klart at han har en «uformell» ettårig avtale med alle sine spillere. Underforstått at han ikke vil la personell han vurderer som viktige for troppen få gå midt i en sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]