– Milner er en veldig viktig spiller for oss

Jürgen Klopp slo fast at James Milner er en viktig spiller for Liverpool, uten å love ham spilletid mot Tottenham.

20. okt 2017 kl 15.20 Einar Kvande

Milner spilte veldig bra mot Maribor, i en kamp hvor Liverpool-manager Klopp valgte å hvile kaptein Jordan Henderson.

– Milner ønsker selvsagt å spille. Det har jeg ingen problemer med. Jeg har aldri tvilt på Millie. Det er ingenting nytt i dette. Jeg er veldig glad for at han presterte så bra, akkurat som alle de andre, sa Klopp under sin pressekonferanse i ettermiddag.

– Dette var det jeg ønsket meg. Å ha den situasjonen vi nå har. Vi har flere spillere av høyeste kvalitet enn 11. I høst har vi spilt uten Nathaniel Clyne, uten Sadio Mané, uten Adam Lallana, og det fine er at jeg fortsatt har flere spillere jeg kan bruke i startoppstillingen.

– Jeg har stor respekt for Millie. Han er en veldig, veldig viktig spiller for oss både på og utenfor banen. Det er ingen problemer med det. Det er bra.

Hendo fikk hvile

Journalistene ville ha svar på om Jordan Henderson ville være tilbake i startoppstillingen mot Tottenham, men det fikk de ikke.

– Jeg snakker aldri om lagoppstillingen, men Jordan er vår kaptein og jeg syntes det virket fornuftig å hvile ham mot Maribor.

– Jordan har spilt så å si alle kampene så langt. Han spilte begge landskampene for England, og deretter spilte han for oss mot Manchester United, noe som var en veldig, veldig intens kamp for en defensiv midtbanespiller. Så det var åpenbart at jeg måtte gjøre en forandring til Maribor-kampen. Det er alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]