Onsdag kan han sende England til finalen

Onsdag spiller stortalentet Rhian Brewster og England semifinale mot Brasil i U17-VM.

25. okt 2017 kl 08.43 Arve Vassbotten

17 år gamle Rhian Brewster har hatt en veldig god sesong på Liverpool U23 så langt, og har også imponert stort på Englands U17-landslag.

I kvartfinalen i U17-VM scoret Liverpool-spissen hattrick mot USA. Onsdag møter laget Brasil i semifinalen i turneringen.

67.000 tilskuere er ventet til Kolkata’s Salt Lake Stadium i India for anledningen.

For Liverpool U23 har Brewster scoret tre mål og har fire assist på seks kamper i Premier League 2 denne sesongen, han har også spilt to kamper i UEFA Youth League, men uten å komme på scoringslista der.

Imponerende ferdigheter

– Jeg er imponert av avslutningsegenskapene hans. Vi har snakket mye med han om å skape mer rom, løpe ned mot linja, og være en konstant trussel bak forsvaret.

– Selv om han bommer noen ganger, så henger han ikke med hode men står på videre og det får han betalt for, sa Liverpools U23-trener Neil Critchley til Liverpool.no da vi snakket med han nylig om Brewster.

På U17-landslaget står unggutten med hele 12 mål på 16 kamper! Han har fire mål på fire kamper for U16 og har også spilt en kamp uten å score på U18, ifølge Transfermarkt.

Sist sesong spilte Brewster mest på Liverpools U18-lag, og scoret da 5 mål og hadde fire assist på elleve kamper. I tillegg scoret han tre mål og hadde en assist på sine åtte kamper for Liverpool U23.

Englands lag ledes for øvrig av en tidligere akademitrener i Liverpool, Steve Cooper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]