Se høydepunktene fra tapet på Wembley

Her kan du se hvordan Liverpool ble kontret i senk av Tottenham.

22. okt 2017 kl 19.42 Arve Corneliussen

Se høydepunktene i vinduet øverst!

Slik ble oppgjøret oppsummert i Liverpool.nos kampreferat:

«Dette var tungt. Liverpool ble rett og slett mange nummer for små mot Tottenham i dag, og at det var de hvitkledde som tok med seg alle tre poengene var fullt fortjent.

Det var dessverre feil vi har sett så mange ganger før. Mål som kom fra i utgangspunktet ufarlige situasjoner, personlige feil, dødballer imot - og det går ikke mot den giftigste avslutteren i Premier League om dagen.

Liverpool så ikke ut til å finne ut av Tottenhams taktikk og formasjon med 5-3-2 i starten, og når de helrøde omsider løftet seg, var det for sent og mot et av ligaens aller beste forsvar. Liverpool kom til sine sjanser, og kunne kanskje ha fått en scoring og to til mot en svakere målvakt, men dette er en av de dagene en bare må si at en tapte mot et bedre lag.

Det er tungt, og avstanden opp til ligaleder Manchester City er nå 12 poeng. Til Manchester United og Tottenham er avstanden sju poeng. En må nok forberede seg på en lang kamp om å klare topp fire, basert på dette.

Opp til de to London-klubbene en vil forvente å måtte kjempe en lang kamp om den siste fjerdeplassen med, er avstanden heldigvis bare på tre poeng», skrev vår referent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]