– Slik kunne du ikke ha spilt i Liverpool

Jürgen Klopp er kritisk til Jose Mourinhos defensive tilnærming til oppgjøret på Anfield.

14. okt 2017 kl 16.39 Einar Kvande

Jose Mourinho valgte nok en gang å parkere bussen i velkjent stil på Anfield, og fikk enda en gang med seg det ene poenget han helt tydelig kom for å hente. Det frustrerte Jürgen Klopp.

Manchester United-spiss Romelu Lukaku hadde bare 22 ballberøringer i hele kampen, mens Liverpool registrerte 19 avslutninger uten å få ballen i nettmaskene. Hjemmlaget dominerte kampen stort, men ble stoppet av et kompakt United-lag og en opplagt David de Gea i mål.

– Du kunne helt klart ikke spilt på denne måten i Liverpool, men det er greit for Manchester United, utbasunerte Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen.

– Manchester United kom hit for å ta ett poeng, og fikk det. Vi ønsket å ta tre poeng, og fikk det ikke, erkjente Liverpool-manageren.

Liverpool har nå spilt uavgjort i sine tre siste kamper, men Klopp tror at hans lag snart vil begynne å få betalt for dominansen i banespill.

– Frem til nå har vi bare tapt en Premier League-kamp. Alle kan se at vi ikke er så langt bak Manchester United i kvalitet. Jeg syntes guttene spilte bra.

– Vi må fokusere på vår egen prestasjon, og at vår egen situasjon ikke er blitt forverret etter denne kampen. Vi ønsket å vinne. Det kunne alle se.

– Det var mange gode individuelle prestasjoner fra vår side, i en vanskelig kamp. Vi må bare fortsette å jobbe veldig hardt, og før eller siden vil ting begynne å gå vår vei. Vi trenger litt flaks, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]