Trener uten smerter

Ryggskaden plager ikke Dejan Lovren akkurat nå.

13. okt 2017 kl 16.08 Einar Kvande

Jürgen Klopp kom med siste nytt omkring Dejan Lovrens ryggproblemer under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

28-åringen ble hvilt da Kroatia spilte 1-1 mot Finland i VM-kvalifiseringen den 6. oktober, men var tilbake i Kroatias midtforsvar i 2-0 seieren over Ukraina tre dager senere.

Lovren måtte stå over Liverpools kamper mot Manchester City og Burnley i september på grunn av smerter i ryggen.

– Det er sant at vi måtte være forsiktige med ham. Han hadde vondt i ryggen, noe som også ga seg utslag i lyskeproblemer, forklarte Klopp under dagens pressekonferanse.

– Dersom jeg skulle gått ut hver dag og fortalt dere hvilke spillere som trener med smerter, ville det blitt ganske ofte. Vi har en stor medisinsk avdeling som håndterer dette, og som hele tiden tar seg av spillerne. Noen ganger sier de at spilleren er tilgjengelig, andre ganger ikke, fortsatte Liverpool-manageren.

– Ja, det stemmer at Dejan ikke kunne trene i en periode, og det var grunnen til at han ikke spilte den første kampen for Kroatia. Vi sa både til Dejan og det kroatiske fotballforbundet at det ville være fornuftig om han sto over den første kampen, fordi han trengte noen dager med hvile. Akkurat nå kan det se ut som det var nok, men vi var ikke i stand til å gi ham den hvilen mens han var her med klubblaget.

– Vi har håndtert situasjonen, og han har hele tiden vært i stand til å spille kamper. Hadde han ikke vært det, ville han selvsagt ikke ha spilt. Han spilte den andre kampen for Kroatia, samfulle 90 minutter. Han er tilbake her nå, og alt ser bra ut.

– Han trente uten problemer i går, og han trente uten problemer i forgårs. Jeg vet ikke hvordan situasjonen vil være om noen dager, men akkurat nå går det bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]