Mot nye kontrakter for Firmino og Woodburn

Liverpool håper at duo skal skrive nye kontrakter i høst, men lite nytt om Emre Can.

4. okt 2017 kl 17.40 Arild Skjæveland

Liverpool FC håper at duoen Roberto Firmino og Ben Woodburn skriver nye kontrakter denne høsten. Det skriver James Pearce i Echo.

Jürgen Klopp ser på Firmino som en nøkkelspiller i sine fremtidsplaner, og klubben vil belønne han for utviklingen siden han kom fra Hoffenheim i 2015, og samtidig skremme bort eventuelle interesserte klubber.

Ifølge dokumenter Transfer Leaks har sluppet, har han allerede en utkjøpsklausul i sin nåværende kontrakt på 82 millioner pund - som kan utløses av alle andre enn Arsenal (!).

Ny kontrakt når han fyller 18

Ben Woodburn er med det walisiske landslaget som skal spille borte mot Georgia på fredag, og borte mot Irland på mandag. I september ble det meldt at Woodburn vil bli belønnet med en ny femårskontrakt når han blir 18. Pearce skriver at den unge angriperen er en spiller Liverpool vil forlenge med når han fyller år senere denne måneden.

Woodburn har fått 10 førstelagskamper for klubben.

Stille rundt Can

En som det ikke ser ut til å skje stort rundt, er Emre Can. Tyskerens kontrakt går ut etter denne sesongen, og situasjonen er den samme ifølge Echo-journalisten.

Klubben startet forhandlinger med midtbanespillerens representanter i 2016, men det har ikke blitt enige. Hans agent vil at han skal være en av spillerne som tjener best i klubben, og samtidig ha en utkjøpsklausul i kontrakten. Så langt er det noe klubben har vært uvillig til å gå med på, men Klopp håper fortsatt at partene kan inngå et kompromiss.

SISTE ÅR?
SISTE ÅR?  Emre Can er inne i det siste året av sin avtale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]