Gomez fikk landslagsdebuten

Ingen røde startet i kveldens privatlandskamper, men flere, deriblant Gomez og Woodburn, kom innpå.

10. nov 2017 kl 22.56 Marius Rabben

England mot Tyskland ble sparket i gang uten Liverpool-spillere, men to røde var på banen da sluttsignalet etter 90 målløse minutter på Wembley.

Etter bare 25 minutter måtte Phil Jones ut med skade, noe som banet vei for landslagsdebuten til Joe Gomez. 20-åringen ble satt inn på høyresiden i en forsvarstreer og kom helskinnet fra det, til tros for et gult kort like før pause.

På motsatt banehalvdel var Emre Can inn for Julian Draxler det første byttet til Tyskland i det 67. minutt. Dette var 23-åringens landskamp nummer 19.

I Frankrike hadde Wales to Liverpool-spillere i troppen i Danny Ward og Ben Woodburn. Begge startet på benken, men sistnevnte kom innpå etter 63 minutter. Da ledet vertene 1–0 etter mål av Antoine Griezmann, og like etter doblet Olivier Giroud. Franskmennene vant privatlandskampen 2–0.

Enda flere mål ble det i Belgias hjemmemøte møte Mexico, men også her uten røde fra start. Simon Mignolet varmet benken hele kampen, mens Divock Origi kom innpå med to minutter igjen på klokka. Det sto det 3–3, noe som ble sluttresultatet.

Litt tidligere på kvelden spilte Harry Wilson, med nummer 10 på ryggen, fra start i Wales U21 sitt 0–4-tap hjemme mot Bosnia-Hercegovina i EM-kvalifiseringen. Liverpools U23-storscorer var på banen i samfulle minutter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]