Har med egen fysioterapeut

Liverpool FC gjør alt de kan for å få Sadio Mané skadefri hjem fra landslagsoppdrag.

8. nov 2017 kl 18.52 Marius Rabben

Jürgen Klopp sendte fysioterapeut Scott McAuley til Afrika sammen med Mané for å forsikre seg om at Liverpool-stjernen får optimal behandling under landslagsoppholdet denne uka, melder Telegraph.

Forrige gang returnerte 25-åringen med en hamstringskade som holdt ham ute av spill til bortemøtet med West Ham i helga, og klubben tar ingen risiko før det svært krevende kampprogrammet frem til nyttår.

Angriperen har bare trent som normalt siden forrige torsdag, og Det senegalesiske fotballforbundet samarbeider velvillig med de røde for å holde ham skadefri, ifølge avisen. Mané returnerte som kjent med to målgivende i 4–1-seieren på London Stadium.

Senegal står nå overfor to oppgjør mot Sør-Afrika – først borte på fredag, så hjemme tirsdag – og trenger bare to poeng for å sikre plassen til sommerens VM i Russland. Klopp sa i forrige uke at han håper Mané får hvile i kamp nummer to dersom de kvalifiserer seg allerede på fredag.

Etter landslagspausen skal Liverpool gjennom hele 13 kamper, hvorav to i Champions League, frem til og med nyttårskampen. Mané har spilt ti av rødtrøyenes 18 kamper hittil denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]