– Jeg trodde jeg hadde scoret vinnermålet

Skuffet Dominic Solanke etter den annullerte scoringen.

14. des 2017 kl 13.31 Arild Skjæveland

Det gjensto åtte minutter av ordinær spilletid, og Liverpool hadde endelig festet grepet og satt West Bromwich under press, da Dominic Solanke fikk satt innlegget fra Joe Gomez i nettet.

Anfield og Solanke jublet, men dommer Paul Tierney hadde annullert scoringen for hands.

– Jeg føler jeg var veldig uheldig. Det var ikke så mye jeg kunne gjøre. Forsvarsspilleren sparket ballen i brystet på meg. Jeg prøvde å score med brystet, men ballen traff armen min. Dommeren annullerte, men jeg synes jeg var uheldig, sier unggutten selv til Liverpool Echo.

Trodde han hadde blitt matchvinner

– Jeg trodde han hadde godkjent det, så jeg feiret en stund. Jeg vet ikke hva som gjorde at han endret mening, men det gjorde han. Jeg trodde jeg hadde scoret vinnermålet. Det er ikke moro når du feirer og det annulleres. Det var irriterende, men forhåpentligvis vil jeg få scoringen min snart, sier den tidligere Chelsea-spilleren.

Han synes det var vanskelig å møte et West Bromwich som lå så dypt.

– Det er alltid vanskelig når et lag spiller så defensivt, og du må bryte dem ned. Vi hadde noen sjanser vi ikke tok vare på. Det kom alltid til å være vanskelig, men vi må lære av det.

Solanke har nå startet tre kamper, og kommet inn 11 ganger siden han kom i sommer. Han er begeistret for sin nye manager.

– Han har fått meg til å føle meg så velkommen. Han har gitt meg mye tillit, og brukt meg i noen viktige kamper. Han gir alltid tilbakemelding, og sier fra om han mener jeg må gjøre noe bedre. Det er det du ønsker fra en manager.

– Det er både kritikk og skryt. All tilbakemelding vil hjelpe meg. Vi har en ung tropp, og manageren stoler på unge spillere, så dette er et fint sted å være.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]