Spillerbørs:Karius best på svakt hjemmelag

Karius kom inn for en skadet Mignolet og gjorde sine saker så bra at han blir kåret som bestemann i en skuffende kamp mot WBA.

13. des 2017 kl 23.28 Tor Sandø

Loris Karius 7 LB

Hadde ved et par anledninger utfordringer med vinden på Anfield, men hadde rimelig grei kontroll på det som kom. Et par gode redninger. Virket som tyskeren bevegde seg mer enn flere av lagkameratene i dag. Liverpools bestemann.

Trent Alexander-Arnold 6

Ingen stor kamp av unggutten på høyreback. Var aktiv i første omgang, men slapp som de fleste andre i rødt seg veldig ned i andre omgang. Byttet ut for Gomez mot slutten.

Dejan Lovren 6

Virket som han har ristet av seg skuffelsen han nok følte etter Everton-kampen. Hadde noen utfordringer mot store og sterke Rondon, men ikke verre enn at bakre firer hadde grei kontroll.

Ragnar Klavan 6

West Bromwich var nærmest ved Robson-Kanu i første omgang, da esteren var litt slapp i markeringen. Ballen endte i tverrliggeren og Klavan slapp med skrekken.

Andy Robertson 6

Viste gode tendenser både offensivt og defensivt i første omgang, men var knapt synlig i andreomgangen. Skotten viste ikke nok til å gjøre krav på venstrebackplassen.

Georginio Wijnaldum 5

Nederlenderen var som flere av lagkameratene stasjonær. Da er det vanskelig når man møter et lag som jobber så hardt på midten og ligger med så mange spillere bak som WBA gjorde i kveld.

Emre Can 6

Emre skal ha for førsøkene. Han forsøkte å finne rommene, men dessverre så hadde Liverpool alt for lite bevegelse i det offensive spillet. Da er det utfordrende å være midtbanespiller. Fikk gult kort for protester.

Philippe Coutinho 6

Hadde uvanlig høy feilprodusent og var ikke like treffsikker som han pleier. Forsøkte og forsøkte, men dessverre så endte alt for mange av forsøkene til spillere med feil drakt. Godt å se han tilbake i spill fra start, men dette ble ingen minnerik forestillingen for brassen.

Mohamed Salah 6

Fikk alle sjansers mor da han satte et godt innlegg fra Alexander-Arnold utenfor. Gikk seg alt for lett inn i trøbbel, men vi fikk også se at Afrikas beste fotballspiller gjør ting med ballen som få andre.

Roberto Firmino 6

Hadde Liverpools første og største sjanse i første omgang, men var akkurat litt for kort til å nå ballen. Lyktes utover det med lite, men det var han ikke alene om.

Sadio Mané 6

Har nok fått høre det noen ganger denne uka at han burde spilt ballen på Liverpools største sjanse mot Everton. Var ofte tilretteleggeren i dag. Dessverre uten tellende reultat.

Joe Gomez

Innbytter nummer tre da han fikk noen minutter for Alexander-Arnold. Formspiller i rødt, men fikk vist heller lite i dag.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk et knapt kvarter for Wijnaldum. Prøvde seg på et par skudd, men det ble tatt greit av et ultradefensivt Albion.

Dominic Solanke

Burde vært hyllet som matchvinner etter at han erstattet Mané. Ballen gikk i mål, men dommeren annullerte for hands. Gjorde som han fikk beskjed om og skapte litt liv der foran, men ikke nok til å vinne kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]