– Liverpool har sine svakheter

Porto-treneren er ikke blitt skremt av Liverpool i Champions League.

12. des 2017 kl 22.49 Einar Kvande

Porto-trener Sergio Conceicao er fornøyd med å ha trukket Liverpool i 1/8-finalen i Champions League. Liverpool gjester Estadio do Dragao den 14. februar, med returkamp på Anfield 6. mars.

– Det er mye fotball som skal spilles før disse to kampene mot Liverpool, og vi vil se hvordan vi føler oss når den tid kommer. En ting er imidlertid sikkert, vi vil fortsatt være et konkurransedyktig lag. Vi visste det ble en vanskelig oppgave uansett hvilken motstander vi trakk, uttaler Conceicao til Portos offisielle nettsted.

– Liverpool er et offensivt lag, med veldig interessante spillere. Jeg tror de var det laget som gjorde nest flest mål i gruppespillet.

Spår jevne kamper

– Men jeg mener også at Liverpool har sine svakheter. Jeg er lidenskapelig fotballinteressert, så jeg følger med på hva Liverpool gjør i den engelske ligaen.

– Liverpool er en historisk klubb som har vunnet Champions League fem ganger, men det er tall som ikke betyr noe for meg. Når tiden kommer vil vi forberede oss til kampene på best mulig måte, slik at vi kan fortsette å leve opp til standarden til FC Porto.

– Ærlig talt, uansett hva andre folk sier, så tror jeg kanskje dette kan bli den jevneste av 1/8-finalene, avslutter Conceicao.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]