Skadetrøbbel for West Brom

West Bromwich må klare seg uten sentrale spillere på Anfield.

12. des 2017 kl 15.35 Arild Skjæveland

Alan Pardew har i ettermiddag hatt sin pressekonferanse før møtet med Liverpool på Anfield. West Bromwich-manageren kunne fortelle at han hadde skadebekymringer før kampen.

Manageren kunne fortelle at Gareth Barry definitivt var ute. Den tidligere Aston Villa, Manchester City og Everton-spilleren har hatt en brukbar sesong, men måtte av banen med en lyskeskade mot Crystal Palace.

James Morrison har en akillesskade, og vil heller ikke spille. Craig Dawson har en kneskade og er uaktuell.

Duo blir testet sent

Nacer Chadli og Matt Phillips har begge slitt med hamstringskader, og det vil bli tatt en avgjørelse sent for om de kan involveres, bekreftet Pardew.

– Vi mangler noen seniorspillere, som alle managere vil si er viktig. Vi kan ikke lene oss på det. Vi kom i en god posisjon mot Swansea, men klarte ikke å ta sjansene våre. Spillerne forstår hvordan jeg ønsker at de skal spille. I de to kampene jeg har ledet dem som manager kommer jeg bare på ett øyeblikk hvor vi gjorde feil defensivt, mens vi har vært mer farlige offensivt, sa Pardew på dagens pressekonferanse.

Der snakket han også om Mohamed Salah.

– Jeg har alltid tenkt at Mohamed Salah kunne nå toppen. Han er toppscorer i Premier League, og det er en stor prestasjon for en som spiller ute på kanten, sa Pardew.

– Kamper mot Liverpool er noe spillere bør se frem mot. Vi er i en situasjon der vi trenger poeng. Vi må kjempe for å få noe med oss fra kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]