Engelsk presse spår Sturridge fra start

Engelske aviser tror at Daniel Sturridge får starte EM-kampen mot Slovakia, etter at Liverpool-spissen kom inn fra benken og ble matchvinner mot Wales på overtid.

30. jun 2017 kl 18.05 Einar Kvande

Matt Law i Telegraph er blant journalistene som spår at Daniel Sturridge blir å finne i Englands startoppstilling mot Slovakia på mandag.

– Han er en spesiell spiller, det er det ingen tvil om, uttaler landslagssjef Roy Hodgson til Liverpool Echo.

– Han presterte stabilt i en lang periode etter skadeproblemene sine, men fikk så en skade i Europaligafinalen. Det var masse spekulasjoner og spørsmål om han ville bli med i EM-troppen. Jeg er glad for at jeg hadde tillit til ham, for det er ikke ofte han skuffer meg, fortsetter Hodgson.

– Vi har mange angrepsspillere i EM-troppen, så vi har flere valgmuligheter. Jeg studerer benken, og undrer på hvem jeg ønsker å sette inn. Ønsker jeg å benytte Sturridge? Vardy? Rashford?

I knallform

Lagkamerat Adam Lallana er i alle fall ikke i tvil om at Sturridge er i god form foran Slovakia-kampen.

– Det er vanskelig for alle spillere som har slitt mye med skader, men Sturridge er i bedre form nå enn jeg har sett ham på lang tid. Og da inkluderer jeg til og med sesonginnspurten med Liverpool, sier Lallana til Telegraph.

FRA START?
FRA START?  Engelsk presse tror at Daniel Sturridge får spille fra start mot Slovakia på mandag.

– Det virker som han kommer i bedre og bedre form. Han så veldig skarp ut mot Wales, noe som lover bra for oss, legger han til.

– Studger har så mye talent. Det er en fornøyelse å spille sammen med ham i Liverpool. Han skyter av og til ved første og beste anledning, og du synes han av og til burde være litt mer tålmodig og slå en ekstra pasning, men han trenger ikke mange sjanser før han noterer seg på scoringslista. Han har vist at han er en viktig spiller for oss.

– Han er alltid involvert. Han er en stor spiller, som er involvert i de viktige situasjonene, og det oppsummerer også innhoppet hans mot Wales.

På spørsmål om Sturridge bør starte mot Slovakia, svarer Lallana:

– Det er det manageren som bestemmer. Han tar ut det laget han føler er best. Selv vil jeg bare gå ut på treningsbanen og gjøre mitt beste. Det er konkurranse om plassene, akkurat som det er på klubblaget. Vi hjelper hverandre til å prestere så godt som mulig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]