Ingen bud på Jordon Ibe

Men vingens fremtid i Liverpool er usikker.

30. jun 2017 kl 18.37 Einar Kvande

I helgen begynte det å sirkulere bilder på sosiale medier av Jordon Ibe i West Ham-drakt. Liverpool Echo slår i dag fast at dette slett ikke betyr at Ibe er på vei til The Hammers.

Lokalavisen på Merseyside konstaterer at bildene er ekte, men de er ikke ensbetydende med at vingen er i ferd med å slutte seg til Slaven Bilic sitt mannnskap.

Den engelske U21-landslagsspilleren sparket rett og slett fotball med noen kamerater i en park i Essex, og gikk med på å ta noen bilder sammen med fans.

En av Ibes venner som var med på den uhøytidelige fotballkampen var West Hams Nathan Mavila. Ibe hadde lånt en Hammers-trøye som Mavila hadde fått av den franske landslagsspilleren Dimitri Payet, og dermed var rykteflommen igang.

Uproblematisk for LFC

– Liverpool FC har ingen problemer med Ibes trøyevalg i forbindelse med fotballsparking i en park på fritiden, slår James Pearce i Echo fast.

Echo-journalisten hevder imidlertid at Ibes fremtid i Anfield-klubben er høyst usikker. Liverpool har dog ikke mottatt noen bud på vingen i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]