Varierende karakterer for Allen

Daily Mail kåret Liverpool-spilleren til banens beste, men ellers får Joe Allen middels børskarakterer etter åttendedelsfinalen mot Nord-Irland.

30. jun 2017 kl 19.21 Einar Kvande

Daily Mail 8

«Joe Allen imponerte nok en gang, da Wales tok seg til kvartfinalen, og har hatt en utmerket turnering så langt. En typisk energisk kamp på midtbanen, fylt med gode taklinger og tett markering, hvor han sørget for at Wales holdt dampen oppe.»

Talksport 7

«Liverpool-mannen spilte ikke like bra som i tidligere kamper i turneringen, da Nord-Irland fikk dominere midtbanen i første omgang.»

Telegraph 6

«Manglet sin vanlige innflytelse, ettersom Nord-Irland la seg dypt med mange mann bak ballen. Nølende i pasningsspillet, og var ikke i stand til å skape den samme rytmen som Wales hadde mot Russland.»

BBC 6

«Hadde ofte flere mann på seg, og slet med å finne rytmen og få orden på pasningsspillet i første omgang. Var bedre etter pause, men klarte ikke å diktere tempoet i kampen slik han gjorde mot Russland.»

Independent 6

«Fikk ikke lov til å styre kampen av den bestemte midtbanen til Nord-Irland.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]