Fem røde skal representere England

Adam Lallana og Nathaniel Clyne er de eneste Liverpool-spillerne i Englands A-landslagstropp, til kampene mot Tyskland og Litauen i neste uke.

16. mar 2017 kl 14.59 Einar Kvande

England møter Tyskland i en privatlandskamp på Signal Iduna Park i Dortmund onsdag 22. mars klokken 20.45.

Søndag 26. mars klokken 18.00 er det så duket for VM-kvalifiseringskamp mot Litauen på Wembley.

Jordan Henderson og Daniel Sturridge er ikke aktuelle for disse kampene på grunn av skadene som har holdt dem ute av de seneste Liverpool-kampene.

Gomez for England U21

Joe Gomez er kommet med i troppen til England U21 til privatlandskamper på bortebane mot Tyskland (fredag 24. mars på Brit-Arena i Wiesbaden) og Danmark (mandag 27. mars på Bio Nutria Park i Randers) senere denne måneden.

Kampene er et ledd i Englands forberedelser til EM-sluttspillet i Polen i sommer, hvor engelskmennene møter regjerende mester Sverige, Slovakia og vertsnasjonen i sin gruppe.

Dette er første gang siden han ødela korsbåndet under spill for England U21 i oktober 2015 at Gomez er med i en landslagstropp.

Alexander-Arnold for England U19

Trent Alexander-Arnold er tatt ut i troppen til England U19 som skal ut i EM-kvalifiseringskamper mot Norge (onsdag 22. mars), Spania (fredag 24. mars) og Hviterussland (mandag 27.mars) på St Georges Park senere denne måneden.

Det er eliterunden i EM-kvalifiseringen det er snakk om. Gruppevinneren går videre til EM-sluttspillet i Georgia i sommer.

Brewster for England U17

Liverpools unge angriper Rhian Brewster skal representere England U17 i EM-kvalifiseringskamper mot Tsjekkia (torsdag 23. mars), Slovenia (lørdag 25. mars) og Bosnia & Herzegovina (tirsdag 28. mars).

Det er eliterunden i EM-kvalifiseringen det er snakk om, og kampene spilles i Bosnia.

Gruppevinnerne og de sju beste gruppetoerne går til sommerens EM-sluttspill i Kroatia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]