The Times:Flere storklubber ute etter Lallana

Barcelona, Juventus og Paris Saint-Germain skal alle være interesserte i Adam Lallana.

12. jan 2017 kl 08.06 Marius Rabben

Lallanas prestasjoner denne sesongen har ikke gått ubemerket hen. Ifølge The Times kan det ende opp med budkrig på 28-åringen i sommer.

Landslagsspilleren har to år igjen av kontrakten på Anfield, og det forventes at samtaler om en ny avtale skal finne sted neste måned, skriver avisen. Dersom partene ikke blir enige før sommeren, står de utenlandske klubbene klare til å legge inn bud.

I FORM:
I FORM:  Lallana har imponert stort denne sesongen, og står med sju mål og like mange assists hittil.

Interessen fra Paris Saint-Germain er ifølge The Times den mest reelle for øyeblikket, men Barcelona har latt seg friste denne sesongen, og skal sikte seg inn på ham dersom de ikke klarer å hente Philippe Coutinho ved sesongslutt.

Billigere enn Coutinho

Coutinho, med tre år igjen av kontrakten, har ingen utkjøpsklausul, noe som gjør at Liverpool i så fall vil kreve en enorm sum. Derfor vil Lallana være et noe billigere alternativ for den spanske gigantklubben.

Liverpool planlegger i tillegg å tilby Coutinho en forbedret kontrakt.

Juventus ser på Lallana som et alternativ til Alexis Sánchez, dersom sistnevnte velger å forlenge kontrakten med Arsenal, skriver The Times.

Selv har Lallana uttalt at han trives svært godt på Anfield under Jürgen Klopp, og at han aldri har tenkt tanken om å forlate Liverpool.

– Det er en stor kompliment å bli nevnt i samme åndedrag som en klubb som PSG, med de tallene deres. Men jeg elsker å spille fotball under denne sjefen, og jeg ser bare for meg å være her på lang sikt, uttalte Lallana i desember.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]