Slik får du siste nytt om terminlisten og turpakkerI morgen kommer terminlisten

Om kort tid annonseres det hvem Liverpool møter i de forskjellige rundene.

13. jun 2017 kl 09.50 Lars Frøsland

Nå kribler det og man kan for alvor begynne å glede seg til den kommende sesongen. Det er særlig knyttet forventninger til når Liverpool møter rivalene Manchester United og Everton, og reiseglade nordmenn vil nok allerede i morgen begynne å planlegge tur til Anfield, for å se de helrøde spille kamp.

Vi kommer til å presentere terminlisten, nøkkeldatoer og reaksjoner på kampoppsettet på Liverpool.no. Følg med fra klokken 10.00.

DRØMMER DU OM Å SE DENNE GJENGEN LIVE?
DRØMMER DU OM Å SE DENNE GJENGEN LIVE?  Da er du ikke alene, og gjennom Ving kan man bestille tur til Liverpool

Reise til Anfield

Hver eneste sesong reiser tusenvis av nordmenn til Anfield, men det er kamp om billettene, og mange synes det er utfordrende å vite hvem man kan stole på i forbindelse med billettkjøp. LFCSCN og Ving er offisielle partnere, og Ving er det eneste selskapet med lisens til å distribuere Liverpool-billetter i Norge. Derfor er man i de tryggeste hender om man velger Vings pakketurer til Liverpool.

Følg med på Liverpool.no de kommende dagene for nyheter og oppdateringer fra Ving, slik at du kan sikre deg en tur til Anfield. Trygt, legitimt og effektivt.

  • Les mer om Vings turpakker HER.
  • Og enda mer informasjon om Vings Liverpool-samarbeid HER:

Få nyhetene først på SMS

Vi tilbyr SMS-tjeneste der de viktigste nyhetene og oppdateringene kommer umiddelbart. Da får du nyheten først på din telefon. De viktigste transfernyhetene, kampresultater, «breaking news» og ikke minst høydepunkter fra terminlisten

Slik får du meldinger:

LFC UPDATE – Hold deg oppdatert om de viktigste nyhetene fra Anfield når de skjer! Vi sender ikke ut daglige oppdateringer – kun de viktigste nyhetene rundt klubben.
Slik gjør du: Send tekstmeldingenLFC UPDATE START til 2077.
Pris: kr 3,- per melding.

Ønsker du å knytte deg til livetjeneste, der du får de viktigste oppdateringene under kamp, klikk HER.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]