Ny kontrakt for Joe Gomez

Liverpool FC bekrefter at 19-årige Joe Gomez har knyttet seg til de røde med en ny og langvarig avtale.

27. jan 2017 kl 18.46 Torbjørn Flatin

På Liverpools hjemmeside bekreftes det at den storvokste forsvarsspilleren har undertegnet en ny kontrakt som vil tre i kraft 1.juli 2017.

Ifølge britisk presse dreier det seg om en 5-årig kontrakt.

Joe Gomez har spilt totalt ni kamper for Liverpool etter overgangen fra Charlton Athletic sommeren 2015, men var ute i 15 måneder med skader, fra nesten samme dag som Jürgen Klopp kom til klubben.

Etter lang og hard opptrening gjorde forsvareren, som har spilte både back og midtstopper for de røde, nylig «comeback» på førstelaget mot Plymouth. Han vil også være meget aktuell til morgendagens kamp mot Wolverhampton i FA-Cupen.

Elsker i spille for LFC

- Det var en veldig lett avgjørelse, sier Joe etter signeringen. – Dette er en stor klubb og da det ble nevnt en ny og utvidet kontrakt var det ikke noe jeg behøvde å tenke lenge på. Jeg er veldig glad for at det har skjedd og at jeg nå bare kan se framover.

- Det er en enorm gest fra klubben, det å vise en slik tillit og tro til meg. Derfor er det så viktig at jeg hurtig viser det samme tilbake.

- Det er en enorm gest fra klubben, det å vise en slik tillit og tro til meg. Derfor er det så viktig at jeg hurtig viser det samme tilbake.

- Jeg har elsket både å bo og spille her, og å lære fra den nye manageren.

- Jeg føler meg veldig bra nå. Jeg trener som vanlig og det er klart det var fint å kunne få noen minutter i de to siste kampene i FA-Cupen.

- Nå dreier deg seg om å fortsette å lære. Jeg har gode rollemodeller i Dejan, Joel, Ragnar, Lucas og andre. Dette er herlige omgivelser å utvikle seg som fotballspiller på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]