Klopp vil ikke skifte retning

Jürgen Klopp har ikke mistet troen på hvordan ting gjøres etter de siste kampene.

26. jan 2017 kl 12.54 Arve Vassbotten

1-0 mot Plymouth fra League Two, er den eneste gangen Liverpool har fått med seg en seier etter nyttår. Onsdag ble det tap i ligacupens semifinale mot Southampton.

– Hvis vi hadde tvilt på hvordan vi er etter disse få problemene, ville det vært en veldig rar ting. Vi har ikke fått de poengene vi ønsker, vi har ikke fått de resultatene vi ønsker, sånn er det. Men vi vet hva vi må gjøre, vi vet hva vi vil gjøre og vi vet hva slags fotball vi vil spille. Så alt er greit, sa Klopp etter kampen.

Han mener innsatsen var god, og ser positivt på at det ble skapt endel sjanser.

70-80 % av lagene spiller sånn

– Første omgang var ikke dårlig, men det var likt som mot Swansea. Dominans, dominans, dominans, men ingen mål. Men vi mistet ikke motet. Vi holdt oss til vår vanlige plan i andre omgang og gjorde det litt bedre i ett eller to øyeblikk, og fikk umiddelbart bedre sjanser.

Igjen møtte Klopp et lag som la seg veldig dypt, noe mange har gjort mot Liverpool den siste tiden - og lyktes med.

– For meg som trener er ikke dette så vanskelig, for vi er ikke det enste laget i verden som må håndtere det. Ikke alle lag spiller slik, men ganske mange.

– 70-80 prosent av kampene er som dette, og vi visste om det før kampen. Men vi må likevel tilpasse oss det 100 prosent, vi gjorde det, men man må score på de muligheten man får. Det er det vanskeligste i fotball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]