– Det er ikke lov å slippe inn de målene vi slapp inn

Jürgen Klopp medgir at presset øker etter marerittuken.

29. jan 2018 kl 09.10 Arve Corneliussen

– Det er ikke lov å slippe inn de målene vi slapp inn. Slik er det. Men det har også innvirkning på resten av kampen vi spiller. I mange andre deler av kampen kunne du se at vi fortsatt er i en god stim, siteres Jürgen Klopp i Liverpool Echo.

Presset øker

Det sier den tyske manageren i kjølvannet av tapene for Swansea og West Bromwich, som innehar de to nederste plassene i Premier League.

Bunnlagene satte effektivt en stopper for Liverpools ubeseirede rekke på 18 kamper.

– Ser du begge kampene, er du nødt til å si at det ikke var godt nok. Så enkelt er det, sier Klopp, og legger til:

– Selvsagt øker presset i slike situasjoner. Presset vi legger på oss selv. Vi må vise hva vi står for i neste kamp – det er ikke den første kampen vi taper, og alt handler om reaksjonen. Vi er nødt til å gjøre det bedre. Hvis du kan lære fra et tap, gir det ørlite grann mening. Hvis du ikke lærer fra det, gir det ingen mening i det hele tatt.

Møter bestekameraten

Tirsdag kveld får Klopp muligheten til å rette på inntrykket når han møter bestekameraten, David Wagner.

Huddersfield ligger på 14. plass, men er bare to poeng over streken. Den nyopprykkede klubben har ikke vunnet på seks ligakamper, men har en seier over Bolton i FA-cupens tredje runde som bryter med statistikken. I helgen spilte de 1-1 mot Birmingham hjemme, der Wagner lot flere av de faste spillerne få seg en hvil.

– Vi må være klare, grådige og fulle av ønske i denne kampen, for Huddersfield er i en vanskelig posisjon i ligaen. Vi må reagere på riktig vis. Om noen uker snakker vi om andre ting, men i øyeblikket er det resultatene, medgir Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]