Dette er keeperne Liverpool vurderer

Til sommeren skal Jürgen Klopp på keeperjakt. Disse to er de heteste kandidatene slik det ser ut nå.

16. jan 2018 kl 13.09 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp ønsker å kjøpe en ny keeper til sommeren, det skriver både James Pearce i Liverpool Echo og Paul Joyce i The Times.

Sistnevnte nevner også hvilke keepere som per nå virker mest aktuelle.

Romas brasilianske keeper Alisson Becker skal være et alternativ. 191 centimeter høye Alisson har 22 landskamper for Brasil, der han har holdt Ederson ute av laget.

25-åringen har sluppet inn 14 mål på 19 kamper i Serie A denne sesongen, og holdt nullen ni ganger. I Champions League har han seks innslupne mål på seks kamper, og holdt nullen tre ganger.

Vil ikke risikere billigsalg

«Men forhandlingene om en pris kan bli vanskelig etter at Liverpool kjøpte Mohamed Salah for 36,9 millioner pund fra italienerne. Det har vist seg å være et røverkjøp med formen egypteren har vist, og Roma vil nok ikke miste en ny spiller billig», kommenterer Joyce.

Alisson har ikke noen utkjøpsklausul og er verdsatt til rundt 44 millioner pund. Han har uttalt at han vil ta en beslutning om framtiden først etter VM til sommeren.

Oblak med utkjøpsklausul

Atletico Madrids Jan Oblak er en annen potensiell kandidat. Sloveneren har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, eller 89 millioner pund.

Keeperen er 189 centimeter på strømpelesten, og er også 25 år. Han står med 17 landskamper for Slovenia.

På 19 kamper til nå i årets La Liga-sesong har han sluppet inn åtte mål og har hele 12 cleen sheets!

I Champions League har han sluppet inn fire mål på seks kamper, og har tre kamper uten baklengs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]