Klopp:– Galskap om ikke Lallana blir tatt ut til VM

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM.

21. jan 2018 kl 21.25 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp mener Gareth Southgate må være gal om han ikke finner plass Adam Lallana i troppen til VM i sommer.

På grunn av en skadeplaget start på sesongen har Lallana bara spilt 129 minutter i Premier League denne sesongen, men har startet to kamper mot Burnley og Everton i det siste.

Men etter at han har blitt introdusert forsiktig inn i laget igjen, er det ventet at han vil spille en større rolle framover - spesielt nå som Coutinho har forlatt klubben.

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM, sier en svært sarkastisk Klopp til The Telegraph.

– For da har de en tropp som er sterkere enn jeg kan forestille meg.

Snart er han hundre prosent

– Adam var ute en halv sesong, og som alle spillere trenger han all sin fysiske styrke. Om noen få uker vil han bli hundre prosent. Han er veldig nær, sier Klopp.

Han mener man kan se i kampene han har spilt at intensiteten har røynet på mot slutten.

– Han hadde en stor muskelskade så vi kan ikke presse han for hardt.

Men Liverpool-manageren er klar på at nettopp Adam Lallana er en av spillerne han ser til når hullet etter Philippe Coutinho skal fylles.

– Det er ikke det at Adam Lallana er en erstatter for Philippe Coutinho, men han er tilbake. Det er bra. Det er en annen fantastisk, kreativ og offensiv midtbanespiller. Har han de samme frisparkene som Coutinho? Nei, men det er mye han kan gjøre. Han kan gjøre oss bedre i disse situasjonene, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]