Nå er Thomas Lemar målet

Liverpool ønsker franskmannen som Coutinho-erstatter. Mahrez vurderes ikke.

6. jan 2018 kl 18.27 Arild Skjæveland

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Thomas Lemar nå er Liverpools hovedmål for å erstatte Philippe Coutinho.

De helrøde var ute etter franskmannen også i sommer, men klarte ikke å komme til enighet med Monaco. En klubb som klarte å få ja fra klubbens eier Dmitry Rybolevlev, var Arsenal.

The Gunners la inn et bud på 90 millioner pund på overgangsvinduets siste dag. Monaco sa ja, men spilleren selv sa nei.

Arsenal er også på banen

Ifølge L’Equipe er Arsenal også på banen denne gang, og ønsker 22-åringen som erstatter dersom Alexis Sanchez selges i januarvinduet.

Echo skriver at Monaco er motvillig til å selge i januar, og har sagt det er klubbens strategi å unngå salg i denne måneden.

Skulle Lemar komme, så kan han ikke spille i Champions League. Monaco endte sist i sin gruppe, og ble utslått av turneringen. Monaco ligger på andreplass i Ligue 1, ni poeng bak ledende Paris Saint-Germain, som de solgte Kylian Mbappé til i fjor sommer.

Ingen interesse for Mahrez

L’Equipe hevdet i dag at Liverpool var interessert i Riyad Mahrez. Da han ikke var med i Leicesters tropp til kampen mot Fleetwood Town skjøt spekulasjonene videre fart.

Liverpool skal ha kontaktet Leicester for å si at de ikke er interessert i deres spiller, for å unngå et lignende scenario som med Virgil van Dijk i fjor sommer, rapporterer Carl Markham i Press Association.

Også Pearce i Echo skriver at det ikke er noen interesse for Mahrez på dette tidspunktet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]