– Det er for mye snakk om Salahs form

Men Jamie Carragher mener at egypteren har vært mer slurvete enn vanlig.

1. okt 2018 kl 23.14 Arild Skjæveland

Mandag kveld var det en ny utgave av Sky Sports sitt flaggskip, Monday Night Football. Før kampen mellom Bournemouth og Crystal Palace analyserte Jamie Carragher prestasjonene til Mohamed Salah så langt denne sesongen.

Egypteren ble byttet ut etter 65 minutter på Stamford Bridge, og det har vært mye snakk om egypterens form etter den eventyrlige debutsesongen.

– Han er ikke i kjempeform, men jeg synes ikke han er i dårlig form heller. Det er for mye snakk om formen til Mohamed Salah. Han har bare scoret ett mål mindre enn han hadde på denne tid i fjor, og jeg håper at Klopp sier det til ham om målene han scoret i fjor. Om han ikke skulle score 40 mål, så betyr det ikke at han har en dårlig sesong, sa Carragher.

– Ian Rush er den største målscoreren i Liverpools historie. Han scoret 47 mål en sesong, men han scoret ikke 47 igjen. Han ville score 25-30 mål på en sesong. Dersom Salah scorer 25 i år har han en flott sesong, sier han videre.

Mer slurv

En ting Carragher kritiserte 26-åringen for, var slurv.

– Det området der jeg føler at Klopp har et problem, og det jeg har sett når jeg har sett ham de gangene han ikke har spilt bra, er slurv i pasningsspillet. Når han har gitt bort ballen i farlige områder og gitt Liverpool et problem.

– I kampen mot PSG ga han bort ballen, og de scoret. To minutter senere ble han tatt av banen. Dersom du tenker at han setter laget i fare, så må han tas av banen.

Frank De Boer var på Monday Night Football sammen med Jamie Carragher. Han mener en ikke trenger å bekymre seg for angriperen.

– Det viktigste er at han fortsatt skaper sjanser. Når du skaper sjanser har du muligheten til å score, og det er bare et spørsmål om tid før han scorer de målene.

– Det er som med alle spisser når den første først sitter. Det er ikke tvil om at han vil begynne å score igjen, sier han.

Salah scoret 43 mål forrige sesong. Denne sesongen har han tre scoringer så langt – alle på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]