Alisson skryter av forholdet til keepertreneren

John Achterberg har vært mye kritisert, men Alisson Becker er absolutt ikke en som blir med på hylekoret mot Liverpools keepertrener.

15. nov 2018 kl 10.33 Arve Vassbotten

Alisson Becker har nå holdt nullen i halvparten av sine 16 kamper som Liverpool-spiller. Bare fem mål har han sluppet inn i Premier League. Og Alisson gir mye ære til keepertrener John Achterberg, og konkurrentene på keeperplass for at overgangen fra Roma har gått så bra.

– Jeg er veldig fornøyd. John har vist seg å ikke bare være en veldig god keepertrener, men også en bra fyr, en stor person. Etter at jeg kom har jeg lagt merke til at han er godt likt av alle her, sier Alisson til Liverpoolfc.com.

– Han gjør meg veldig rolig og avslappet, og vi lærer av hverandres arbeid. Jeg har satt fingeren på noen områder som går på hans arbeid, og likeledes har han hjulpet meg men noen ting jeg kan forbedre på banen.

PÅ FELTET:
PÅ FELTET:  Alisson Becker og John Achterberg (til høyre).

Fått hjelp av Mignolet

Alisson mener nemlig det er viktig at alle bidrar til å lære opp hverandre.

– Jeg har tror på at forholdet mellom en keeper og keepertreneren trenger å være en utveksling, og med mye tillit, og vi har utviklet dette som et lag, ved å trene sammen, og jeg går veldig godt overens med de andre keeperne.

– Kamil Grabara og Caoimhin Kelleher er spillere med stort potensiale, jeg lærer av dem på banen også. Også er det selvsagt Simon Mignolet som har vært i Liverpool i lang tid, og som har lang erfaring fra Premier League. Han har hjulpet meg mye på daglig basis i trening og i kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]