– Dersom noen tror det blir enkelt mot Fulham kan de bare bli hjemme

Jürgen Klopp advarer mot et lag som er bra offensivt som har hatt utur.

9. nov 2018 kl 13.03 Arild Skjæveland

Fulham ligger desidert sist i Premier League, og ingen slipper inn flere mål enn London-klubben. Da Sky Sports sin utsendte reporter på dagens pressekonferanse spurte Liverpools manager om han tenkte på målforskjellen, advarte Jürgen Klopp mot å ta lett på oppgaven.

– Jeg ville vært en idiot, og en del mener jeg er det, dersom jeg snakket om målforskjell før kampen – men så stor idiot er jeg ikke, svarer Klopp.

– Jeg vet ikke hvor mange kamper du har sett av Fulham, og da 90 minutter og ikke høydepunktene på Match of the Day, men Fulham er i en merkelig situasjon.

– Jeg kan sette meg inn i hvordan de har det for øyeblikket, for fotballen er bra, og det er mye som fungerer. De ga Manchester City probelmer i Carabao Cup og spiller bra, sier tyskeren videre.

– Legg dere tidlig

Klopp mener Fulham er meget bra offensivt.

– Vi må forsvare oss, for de har ferdigheter offensivt, og er samspilte. Avslutningene har kanskje ikke vært så bra, men de har scoret mål.

– Samtidig har de sluppet inn en del, men du vil aldri score mot et lag som Fulham med deres kvaliteter dersom du går til kampen med feil innstilling og bare tenker på å score, score, score.

Han har en beskjed til supporterne som skal på Anfield.

– Kampen er en stor utfordring for oss. Når det kommer til atmosfæren, så er det en utfordring. Det er avspark kl. 12.00 (engelsk tid), så beskjeden til alle som skal på stadion må bli «legg deg tidlig på lørdag, slik at du er i god form til lunsj på søndag så du kan hjelpe oss».

– Dersom det kommer folk som forventer en enkel kamp, så kan de like gjerne bli hjemme, for det blir ikke lett. Det blir en veldig tøff oppgave. Det er bra at vi ønsker å komme med en reaksjon, det gir mening, men det må være riktig reaksjon.

Liverpool - Fulham spilles søndag kl. 13.00 og vises på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]