Er i dialog med landslaget om bruk av Gomez

Men Jürgen Klopp er glad for at både Jordan Henderson og Naby Keita får spilletid på landslaget.

12. nov 2018 kl 00.03 Arve Vassbotten

Etter Fulham-kampen dro Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson på landslagssamling med England.

Jürgen Klopp hinter nå om at han ønsker at Gomez hviles enten i privatlandskampen mot USA eller i Nations League mot Kroatia, på grunn av akillesproblemene han har hatt de siste ukene.

– Joe har spilt alle kampene, så vi er ikke sikre. Vi er i samtaler om det. Henderson er hundre prosent nå, og trenger spilletid også. Så det er bra, sa Klopp etter søndagens kamp.

– Jeg kan ikke ta avgjørelser for landslagstrenerne. Hvis de blir tatt ut, drar de, sier Klopp.

Skadet siden forrige landslagsopphold

Henderson kom inn etter 70 minutter mot Fulham, og da hadde han ikke spilt siden han måtte av til pause mot Huddersfield 20. oktober.

Naby Keita kom også på banen de siste 90 sekundene. Keita har vært ute med en hamstringskade, som han fikk under forrige landslagsopphold. Klopp er likevel fornøyd med at han er med i Guineas tropp før å møte Elfenbenskysten neste søndag, i en kvalifiseringskamp til afrikamesterskapet.

– Hvis du spør meg, så ønsker jeg alltid at de skal bli værende her. Men i dette tilfelle er det bra for ham. Han er frisk og har trent i fem dager. Nå får han fire til fem dager til med trening før han spiller kamp. Det er veldig bra for ham.

– Flesteparten av spillerne har bare en kamp i landslagspausen. England og Brasil har to kamper, noe som ikke er så bra, og har til og med den siste kampen tirsdag kveld. Men det er bra brasilianerne er i England, og ikke et sted hvor de får stresset med å reise også, sier Klopp.

Både Brasils kamp mot Uruguay og mot Kamerun, spilles nemlig i London.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]