Fransk sportsavis hevder PSG ønsker Fabinho i januar

Fabinho er på forsiden av tirsdagens L'Equipe.

27. nov 2018 kl 17.24 Arild Skjæveland

På forsiden av tirsdagens utgave av L’Equipe er det et stort bilde av Fabinho, med overskriften «Opération Fabinho».Avisforsiden kommer dagen før Liverpool og PSG skal møtes på Parc de Princes.

Liverpools brasilianske midtbanespiller var nær ved å bli PSG-spiller sommeren 2017, men overgangen falt sammen. Den franske sportsavisen hevder at Ligue 1-klubben vil holde samtaler med Liverpool om spilleren i forbindelse med onsdagens viktige kamp i gruppe C.

– Vi må ha en tredje sentral midtbanespiller av toppklasse som kan spille i 4-3-3 eller foran forsvaret. Det er helt nødvendig, uttalte Tuchel i slutten av oktober, ifølge Get French Football News.

Passer inn

Ifølge L’Equipe skal Tuchel være misfornøyd med Lassana Diarra. Fabinhos erfaring i Ligue 1, at han kan bekle flere roller og i tillegg gi dekning på høyreback skal være noen av grunnene til at de igjen ser mot brasilianeren.

Dersom han skulle bli solgt, vil han med det nye reglementet kunne spille Champions League-fotball for PSG til våren – dersom de skulle ta seg videre fra gruppen.

Fabinho har spilt ni kamper for Liverpool denne høsten. Fem av dem fra start.

– Det skjer ikke

Jürgen Klopp fikk spørsmål om Fabinhos situasjon på fredag, og vil trolig få nye spørsmål om det på tirsdagens pressekonferanse etter L’Equipes forside.

På fredag var beskjeden klar: «Han skal ingen steder».

Liverpool betalte £43,6 millioner for Fabinho i sommer. Han har kontrakt ut 2022/23-sesongen.

Paris Saint-Germain - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]