– Liverpool-supporterne må slappe av litt

Jamie Carragher mener Liverpool-supportere ikke må ta på vei av at City har fått en liten luke.

5. nov 2018 kl 22.34 Arild Skjæveland

Manchester City knuste Southampton på søndag, og en time senere hadde Chelsea slått Crystal Palace. Det sendte Liverpool ned på tredjeplass, to poeng bak Pep Guardiolas gutter.

Jamie Carragher mener at røde supportere må slappe av litt.

– Det vil ha vært skuffende for Liverpool å slippe inn det målet, men supporterne må slappe av litt. Etter reaksjonene skulle en tro at Liverpool nettopp hadde mistet sjansen til å vinne ligaen etter å miste to poeng. City leder med to poeng – og det er lenge igjen, sier «Carra» på Monday Night Football i forkant av Huddersfield - Fulham.

Må håpe City går langt i Champions League

Sky Sports-eksperten mener City har det beste laget.

– Manchester City er bedre enn Liverpool, og alle vet det – men det er ikke noe problem. Det betyr ikke at Liverpool ikke kan vinne ligaen.

– Det faktum at Arsenal er så glade for å spille 1-1 hjemme mot dem viser respekten alle har for Liverpool. Slapp av – det har vært en strålende start, og jeg tror alle forventer at det skal fortsette, men det vil bli tøft mot Manchester City.

– Jeg tror Liverpools håp om å vinne ligaen kommer i andre del av sesongen, dersom City går langt i Champions League. Da må de håpe at de fokuserer på det, og tar øynene av ballen. Det er den sjansen Liverpool har, for City er bedre enn dem.

– Jürgen Klopp snakker veldig bra om situasjonen, og det samme gjør spillerne. Liverpool har fått en strålende start.

Manchester City, Chelsea og Liverpool er ubeseiret på sesongens 11 første ligakamper. Til helgen spiller City hjemme mot Manchester United, mens Chelsea tar imot Everton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]