– Vi måtte arbeide hardt for å vinne

Manager Jürgen Klopp mente Liverpool spilte en meget god kamp, men at de røde også var noe heldige.

11. nov 2018 kl 15.48 Tor Sandø

Manageren var meget godt fornøyd med tre poeng og gjennomføringen av spillet på Anfield.

- I deler av kampen i dag så ble det tøft. Vi var litt overrasket over Fulhams lagoppstilling i dag. Mitrovic var veldig god, men vi spilte virkelig godt i dag, sier Klopp.

- Jeg er veldig glad, bortsett fra at vi skulle ha scoret flere mål. Men dette var meget godt spilt av mitt lag. Vi måtte arbeide hardt for å vinne og det gjorde vi, sier Liverpool-manageren.

Han ble også spurt om det annullerte Fulham-målet.

- Jeg så Fulham-målet. Offside? Mot Arsenal scoret vi et mye klarere mål og vi fikk det ikke. Vi kan ikke forandre på det. Reaksjonen var briljant av oss, sa Klopp rett etter kampslutt.

Litt heldige

Klopp var også enig i at hans lag var litt heldige i dag.

- Jeg kan ikke være uenig i det, sier han.

Jürgen Klopp sier han har sympati med den hardt pressede kollegaen sin i Fulham, Slavisa Jokanovic.

- Jeg har sympati for Jokanovic sin situasjon og ønsker ham alt det beste. Jeg har sett Fulham en del ganger og de spiller god fotball. Jeg synes de skal fortsette å holde på han, sier Klopp.

Han ble også spurt om situasjonen med Sessegnon, der han var nær ved å score.

- Ja, der var vi heldig. Vi vet ikke hva som hadde skjedd dersom han hadde scoret.

Han sa også at det var bra at Naby Keita, som fikk noen få minutter som innbytter mot Fulham, nå drar på landslagsoppdrag med Guinea.

- Ja, de spiller bare en kamp. Han er klar. De fleste av våre spillere har én landskamp og trening før neste Premier League-kamp. Det er bra at Brasil spiller i England. Hvis en spiller er fit, så spiller de, sier Klopp, som er i dialog med England angående Joe Gomez etter hektiske uker.

- Onside

Jokanovic ble også spurt om offsidesituasjonen.

- Spillerne mine er onside. Dette er mangel på respekt for meg, mitt lag og fansen vår. Vi forsvarte oss ikke godt mot Liverpools kontringsspill. Det var en absurd situasjon, men med det så sier jeg ikke at Liverpools seier ikke var fortjent.

- Mitt lag spilte en bra kamp mot et meget godt lag som er vanskelig å spille mot, sa Jokanovic som ba om å bli trodd på at han ikke tenkte på ryktene som nå går om at han kommer til å få sparken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]